Milyen diétát ajánlotok?
Elsősorban nem súlyvesztés céljából, de az is fontos lenne. Főleg még több izomzatot szeretnék építeni. Heti 5ször úszom, edzéshez kötötten, de nem sokára a nyári szünet miatt nem lesznek már edzések, viszont szeretném átúszni a Balatont. Már most elkezdenék jóval többet edzeni, azzal nincs gond viszont az étrendet nem igazán tudom. 175 cm magas vagyok es 70 kg. Olyan diétát/étrendet szeretnék találni, ami segít a sportban is, illetve a súlycsökkentésben is. Ha van bármi ami nektek bevált, szívesen meghallgatom, illetve arra lennék kiváncsi, hogy mit ajánlotok, hány gramm ch-t, zsírt és fehérjét kéne fogyasztanom, meg hogy a kalóriákat számoljam e, és mennyi legyen?
Előre is köszi a válaszokat, remélem érthető volt :DD
16/L
Kisebb deficitet tartanék, kivéve, ha olyan étrendet találsz, amin jól bírod a nagyobbat, hisz kell az erő az edzéshez.
1,5-2g/feleslegmentes ttkg fehérje
min. 0,5g/ttkg zsír
Ch és kalória amennyi neked kell, szolid deficittel.
Nincs fix recept, kinek így, kinek teljesen máshogy ideális. Engem pl. roppantul enervál és éhessé tesz a sok szénhidrát, a tipikus cukorbeteg diétás szinttől már rosszul is leszek. Ezért eszem inkább zsírt, de azért szénhidrátot sem extrém keveset. De van, akinek pont a sok szénhidrát esik jól. Ezt neked kell kitapasztalnod, ha eddig nem lenne meg ez az információ magadról.
A kalóriát sem tudom megtippelni, nem tudom, a sok edzés kalóriaigénye mennyi. Sokszáz kcal? Többezer? Az úszás elég sokat tud égetni.
#1 köszi szépen!
#2 hogy van heti 5 2/2,5 oras edzesem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!