Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétát ajánlotok?

Milyen diétát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Elsősorban nem súlyvesztés céljából, de az is fontos lenne. Főleg még több izomzatot szeretnék építeni. Heti 5ször úszom, edzéshez kötötten, de nem sokára a nyári szünet miatt nem lesznek már edzések, viszont szeretném átúszni a Balatont. Már most elkezdenék jóval többet edzeni, azzal nincs gond viszont az étrendet nem igazán tudom. 175 cm magas vagyok es 70 kg. Olyan diétát/étrendet szeretnék találni, ami segít a sportban is, illetve a súlycsökkentésben is. Ha van bármi ami nektek bevált, szívesen meghallgatom, illetve arra lennék kiváncsi, hogy mit ajánlotok, hány gramm ch-t, zsírt és fehérjét kéne fogyasztanom, meg hogy a kalóriákat számoljam e, és mennyi legyen?

Előre is köszi a válaszokat, remélem érthető volt :DD

16/L

2018. máj. 16. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Kisebb deficitet tartanék, kivéve, ha olyan étrendet találsz, amin jól bírod a nagyobbat, hisz kell az erő az edzéshez.

1,5-2g/feleslegmentes ttkg fehérje

min. 0,5g/ttkg zsír

Ch és kalória amennyi neked kell, szolid deficittel.

Nincs fix recept, kinek így, kinek teljesen máshogy ideális. Engem pl. roppantul enervál és éhessé tesz a sok szénhidrát, a tipikus cukorbeteg diétás szinttől már rosszul is leszek. Ezért eszem inkább zsírt, de azért szénhidrátot sem extrém keveset. De van, akinek pont a sok szénhidrát esik jól. Ezt neked kell kitapasztalnod, ha eddig nem lenne meg ez az információ magadról.

A kalóriát sem tudom megtippelni, nem tudom, a sok edzés kalóriaigénye mennyi. Sokszáz kcal? Többezer? Az úszás elég sokat tud égetni.

2018. máj. 16. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Hogy edzel heti 5szor, mit jelent hogy edzeshez kototten? Paskalban?
2018. máj. 16. 23:59
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 köszi szépen!

#2 hogy van heti 5 2/2,5 oras edzesem

2018. máj. 17. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!