Jól csináltam a mai napot? Fogok így fogyni?
Figyelt kérdés
Négyszer ettem ma, túrót, uborkát, natúr joghurtot, csirkét rizzsel, egy kis tk kenyeret. (Felesleges lenne leírnom, hogy miből mennyit, mert) Összesen: fehérje 80 g, szénhidrát 110 g, zsír 40 g. Viszont amiatt aggódom, hogy sok lett a szénhidrát, a zsír meg nem kevés kicsit? 18L 60 kg2018. máj. 8. 21:21
1/5 anonim válasza:
Nem rossz, bár máskor egyél picit többet (kivéve, ha biztosan tudod, hogy neked ilyen kevés is elég). Ennyi zsír elég, abból nem kell sok. Nincs olyan, hogy sok szénhidrát, hacsak nem esik rosszul ennyi. Mennyit akarsz enni zsírszegény étrendben? Ha kevesebbet, akkor koplalnál, így sem vagyok benne biztos, hogy nem.
De persze csökkentheted a szénhidrátot és növelheted a zsírt, az is OK s általában jobban laktat, de ez egyéni. Ismerek olyat, aki rosszul lenne ilyen kevés szénhidráttól is (s olyat is, aki rosszul lenne ilyen soktól).
2/5 anonim válasza:
Ennyi kajával én nő létemre éhen halnék. :D és 1 hónap múlva el is fogynél. :D szóval nulla mpzgással tuti jó. De édes kevés ahhoz, hogy bevidd a szervezetednek amit kell. Hol a rost? A zöldségek?
3/5 A kérdező kommentje:
Szénhidrátszegényen akarnék enni, ezért írtam, hogy sok lett a szénhidrát
2018. máj. 9. 05:32
4/5 anonim válasza:
~1100 kalória mindenkinek kevés. Ha szénhidrát szegényen akarsz enni, akkor emeld meg a zsírt. Szerintem amúgy egyél többet inkább és súlyzózz, mert így ha le is fogyaszthatják, úgy fogsz kinézni mint egy telefosott búvárruha, vagy mint egy zacskós tej, választhatsz. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!