Fogyókúra közben mi az, amit szabad és mit nem szabad enni? Mik tartalmaznak szénhidrátot?
konkrétan a gyümölcs is szénhidrátos, mivel cukrot tartalmaz.
Az nem jó, ha egyből megvonod a szénhidrátokat, inkább fokozatosan csökkentsd.
a hús, a tojás, a szója, a zsirszegény túró, amik fehérjék.
Lényegében a többi szénhidrát.
Váltsál át arra, hogy csak egészséges, zsírszegény szénhidrátokat eszel,
teljes kiörlésü kenyér (ami szinte fekete)
zabpehely
barnarizs
max egy kis főtt krumpli
fehérjéből és zöldségből meg amennyi belédfér...
A szénhidrátot meg fokozatosan csökkentsd, teljesen nem muszáj megvonni, gondolom nem akarsz fullszálkás fittnesses kinézetet, csak addig csökkentsd, hogy csak reggel eszel... a cukrokat teljesen hagyd el.
Zsírszegény szénhidrát? Gyerekek, ez nagyon gáz!
Vagy zsír, vagy szénhidrát.
A krumpliban és a rizsben is van. A gyümölcsökben is.
Szóval majdnem mindenben.
Kérdező, a fehér lisztes és finomított cukros dolgokat kerüld. (Az édesítőt is, és sosem eszem műanyagot.)
Reggelire lehet enni teljes kiörl. kenyérből 1-2 szeletet (nem degeszre, csak lakj jól), utána már csak fehérje zöldséggel.
Egyesek szerint gyümölcsöt sem lehet, én ezzel nem értek egyet, egyrészt a cukor kell az agynak, és sokkal jobb, mint a kristálycukor, másrészt tele van rosttal és vitaminnal. Nasizni meg úgysem lehet, kell valami édes.
szerintem meg te vagy gáz!!!
Ehet sültkrumpilt, piritott tésztát vagy akármit azért irtam zsirszegény szénhidrátot. akkor zabáld a gyümölcscukrot, nagyon értesz hozzá, mert van egy véleményed, de utánajárni nem tudsz!!!!!
Én csak segíteni akartam a kérdezőnek, majd ő eldönti, hogy olyan nyanyákra hallgat akik csak okoskodnak, vagy egy fittnessben is jártas embernek... ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!