Jól csinálom? (fogyókúra)
Le szeretnék adni 15-20 kg-t az alábbi módon. Szerintetek jó ez így, mit változtassak, és kb. milyen eredményre számítsak mennyi időn belül? Nem eszem semmilyen kenyeret
Étkezés:
Reggeli: tojás+banán vagy
zabkása+gyümi 200-350kcal
Tízórai: gyümölcs vagy saláta (ebédtől függően)100-150kcal
Ebéd: normális kaja, nem én határozom meg hogy mi lessz de pl krumpli helyett zöldség, tésztából csak fél adag 500-600 kcal
3-4 L folyadék(víz)
2 óra után semmi
Mozgás: 2 erősítő edzés, 2 lovaglás, 3 futás
12 éves lány 167cm, 70kg (tudom hogy nagyon sok) Lécci értelmes válaszokat
Gondolom a mozgás heti szinten lenne ez.
Ez rendben. Viszont a kalóriabevitel túl kevésnek tűnik. 2 után is nyugodtan ehetsz.
Ha a reggeli a zabkásás verzió, akkor nem látok valéamirevaló fehérjét a napodban. OK, az ebédben bizonyára van, de erről nem írtál s amúgysem sokan viszik be a fehérjeigény zömét ebédre. Ha te igen, nem szóltam.
A koplalás persze nagy gond, sokkal több kalóriára van szükséged. Ilyen reggeli és tízórai után az ebéd legyen legalább 1000 kcal, lehet, hogy az is kevés, nem tudhatom az egyéni kalóriaigényedet. Ha heti 1 kilónál többet fogysz, emelj a kalórián.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!