Nagy súly leadása után lehet valaki olyan szép, feszes mint azok, akikre azt mondják, hogy "tökéletes alakjuk van"?
30 kiló az szerintem még határeset , mindenestre hosszútávra kell tervezni,havonta kb 2 kiló fogyás az amit tudnak a kötőszövetek is követni .Amúgy a genetikán is múlik sajnos .
Egyik ismerősöm 60 kilót fogyott ,a hasáról leműtette a bőrt,kisportolta magát,soha nem mondanád meg,hogy mennyire kövér volt pár éve .
Nőknél még a mell a kényes terület ,én húsz kilót fogytam,a mellem 2 kosármérettel kisebb lett,de nem lóg,csak egyszerűen eltűnt :D Ez is szerencse kérdése,nekem az volt .
20 évesen fogytam 23 kilót, egy év alatt. Jóformán csak mozgással, nem mondhatom, hogy diétáztam volna.
Futással kezdtem, nyáron úsztam, ingyenes volt a konditerem a suliban, és otthon is tornáztam dvd-re, főleg nyáron és szünetek alatt.
Egyáltalán nem látszott a bőrömön, a mellem kisebb lett, de nem lóg jobban, mint előtte.
Kezdetektől használtam feszesítő testápolókat, váltózuhanyt, és a hideg vízben úszástól határozottan feszesebb lett a bőröm mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!