Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nincs lehetőségem súlyzós...

Nincs lehetőségem súlyzós edzésre. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Nincs arra pénzem, hogy konditerembe menjek vagy súlyokat szerezzek be. Viszont, szeretnék egy kicsit nagyobb és kerekebb popsit, és tudom, hogy ehhez fontos a súlyzó.. Nem akarok lufi seggeket csak egy kicsit nagyobbat..kajára figyelek, mert otthon eddig is edzettem, csak erre a részre nem fektettem ekkora hangsúlyt a fenti probléma miatt..Milyen lehetőséget, vagy gyakorlatot tudtok, amivel ki tudom váltani a súlyzót? Előre is köszönöm a válaszokat! :))

2017. jún. 17. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Anál
2017. jún. 17. 19:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha van interneted találsz saját testsúlyos gyakorlatokat.
2017. jún. 17. 20:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen igen..de azokat mennyit és hogan kell csinálnom, hogy hatásos legyen? :D
2017. jún. 17. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
"lufi segg"-ed akkor lesz ha szétzabálod magad, saját testsúllyal nem sokra fogsz menni, előbb utóbb látod h nem ér semmit és úgyis abba fogod hagyni. Ha olyan súlyokkal edzenél amitől majd be sz4rnál attól lenne talán vmi. Úgyhogy sehogy, ez van lehet lepontozni :D
2017. jún. 17. 20:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Súlyzó nélkül nagyobb feneked nem lesz csak kerekebb. Amikor még súly nélkül edzettem és most is van olyan néha ezeket csinálom: guggolás(sok fajtája van), kitörés, sétáló kitörés, székre fellépés, bolgár guggolás, lábemelés oldalfekvésben, lábemelés könyöktámaszban hátra(mivel nincs súlyzód ezt csinálhatod úgy hogy egy 2-3 literes flakont fogsz a lábad közé), csípőemelés, fél lábas csípőemelés. De neked kell kitapasztalnod hogy mire hogyan reagál a tested és akkor magadnak össze tudsz állítani egy jó kis edzéstervet.
2017. jún. 18. 16:57
 6/8 A kérdező kommentje:

En nem is akarok nagyon nagyot..egy ici picivel feszesebbet es kerekebbet...a nagyobbat ugy ertettem...akkor ez igy lehetseges?

neked javitott?

2017. jún. 18. 17:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Januárban kezdtem el szabad súllyal és igen javított de persze ehhez még több idő kell de májusban inkább átáltam a súlyra mert nagyobb feneket akarok. Ha elkezded csinálni ezeket a gyakorlatokat amiket leirtam heti 2-3x (plussz meg kereshetsz hozzá) akk sztm változni fogsz de ehhez az kell hogy ne csak 1-2 hónapig csináld és légy türelmes.
2017. jún. 18. 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Guggolás,kitörés ,lórugás hátra,csipőemelés . De pl én 1500 ftért rendeltem egy gumiszalagot ,ez is jó nehezítésnek és nem drága .
2018. máj. 5. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!