Nagy súly leadása után lehet valaki olyan szép, feszes mint azok, akikre azt mondják, hogy "tökéletes alakjuk van"?
Ez a súly nagyságától függ.
Én még nem láttam olyat, hogy kövér ember nagy fogyás után bomba lett volna. Mind lógós lett, a fiatal is.
Tudom mit beszélek, kondizom és hát ott bizony, a ruhán is átüt a lógó bőr.
Fel is adod csak emiatt?? Hát akkor maradj is dagadt.
Rajtam kb. 30 kiló zsír volt, hatalmas mellekkel, jó nagy hassal. A melleimből hamar lefogytam (annak ugye nagyja zsír), azt meg is kellett műttetnem, hogy jobban érezzem magam.
A hasam és a fenekem más téma: azokat sok-sok sporttal nagyon szép feszesre formáltam. Nagyon bomba alakom van most. Izmos, feszes. Igen, mellett hozzá a jó diéta, de mozgás nélkül most nem így néznék ki.
Nem adom fel, természetesen. Viszont reálisnak kell lenni, mivel az énképem nem az. Legalább a tudásom legyen az.
Akárhogy is nézek ki, mindig kövérnek látom magam. Persze ez most sajnos reális, mert sok a feleslegem (30 kg-t mindenkép szeretnék leadni)...de sokkal kevesebbként is ugyan ilyennek láttam magam.
Próbálom elképzelni, hogyan szeretnék kinézni, mert magamnak szeretnék tetszeni. Nekem is nagy melleim vannak...akkor tőlük gondolom el kell búcsúznom, bár mindig is nagyok voltak. Kár, de azt hiszem megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!