Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Négy kilót adtam le és most...

Négy kilót adtam le és most észrevettem a combom tetején oldalt ilyen csíkokat. Nem fáj meg semmi de hogy lehetne eltüntetni? Lesz több is?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 28. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Sehogy. Stria, gondolom. Lesz több is jó eséllyel és már nem tűnnek el. Nehéz megemészteni, de ez van.
2018. ápr. 28. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Hiába a lepontozás, tényleg nem fognak eltűnni.
2018. ápr. 28. 13:07
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Az a bőröd, ami feleslegben lett a fogyás miatt. Alkattól, kortól függően halványulhat valamennyit, eltüntetni plasztikai sebésszel lehet.
2018. ápr. 28. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Az emberek 90%ának van. Gyors hízástól/fogyástól, növekedéstől, izomépítéstől alakul ki, a kötőszövet/izomrpst megrepedezik.

Vannak különböző krémek rá, szerintem nem nagyon segítenek. Legfeljebb elhalványul (de az idővel úgyis megtörténik).

Ha egyszer megjelenik, nem tudod eltüntetni teljesen, legfeljebb plasztikai sebész tudja véglegesen eltüntetni, megelőzni lehet max, de a genetika is nagyban közrejátszik, vékonyabbakon is ugyan úgy lehet, mit testesebb társaikon.

2018. ápr. 28. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tűnnek el soha , nálam a nyári barnaság jótékony,akkor alig látszik .
2018. ápr. 30. 15:55
 6/7 anonim válasza:
Négy kiló az semmi. Beszélnek itt hulyeségeket. Majd 30 kilónál lesznek csíkok.
2018. máj. 1. 17:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Istenem:D nyilván az elhízottakon vannak striák, de egy vékonyabb emberben is megvan a hajlam, nem csak a túlsúly a felelős.

Valószínűleg lesz több is, de nem feltétlen.

2018. máj. 1. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!