Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért csak a hasamra hízok?

Miért csak a hasamra hízok?

Figyelt kérdés

182 cm és 110 kg férfi vagyok.

Szinte csak a hasamra hízok,már úgy nézek ki mint aki 9 hónapos terhes.

Mit tehetnék,hogy ne csak a hasamra hizak hanen mindenhova?és esetleg tudja valaki miért csak a hasamra hízok szinte?

2018. ápr. 27. 09:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Mutass képet, mert kizártnak tartom, hogy csak a hasadra híznál. Ha nem vagy testépítő, akkor nagyon sok ehhez a magassághoz a 110 kg, tuti, hogy nem csak a hasad nagy, a többi részed meg szálkás izmos :D:D
2018. ápr. 27. 11:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Akkor most kezdj el fogyni. Pont mostanában olvastam több cikket arról, hogy az embereknél eltérő sorrendben rakodik le az egyes testrészeken a zsír. Akinél pl. a has után a fenekén, az addig a hasából semmit nem fogy szinte, amíg a fenekén lerakódott zsírraktárat fel nem számolja (sok mozgással, mérsékelt táplálkozással).
2018. ápr. 27. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Jómagam kicsivel vagyok magasabb, s egy kicsit nehezebb, de hasonló kategória rajtam a súlyfelesleg.

Fiatalon híztam meg, egyik pillanatról a másikra abbamaradt a heti 7 edzés+meccs, az étvágyam pedig nemhogy csökkent volna, inkább nőtt...

De nem is ez a lényeg.

Irigyellek, mert én mindenhova híztam, csúnyán szólva, mint egy nő... Semmi érdekesség nincs az esetedben, a legtöbb férfi így hízik.

Nemegyszer látom, hogy pálcika lábak és kis fenék mellé nagy has párosul, feljebb pedig újfent a normális minden.

Nekem vaskosak a combjaim, összeérnek, nagy lett a fenekem, meglátszik az arcomon, utálom, el nem tudom mondani, hogy mennyire.

Mindenesetre most igyekszem formába lendülni, sok sikert kívánok neked is!

2018. ápr. 27. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Genetika, esetleg ciszta vagy májelégtelenség.
2018. ápr. 27. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Emberek, nehogy már azt próbáljátok beadni itt, hogy a hapsin van 30-40 kg felesleg és az mind a hasa, a többi testrésze csodaszép vékony, feszes :D:D:D
2018. ápr. 27. 13:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Genetika.

Ott a SZINTE. Máshova is hízik, de zömmel hasra, amúgysem tuti, hogy annyi feleslege van, lehet, hogy nagyon izmos.

Az simán van, hogy 30 kiló felesleggel 1-2 helyen van háj, a többi egész normál vagy akár csontos.

Nem tudsz mit csinálni a genetikáddal, kérdező, szálkásítsz.

2018. ápr. 27. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!