Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért csak a hasamra hizok?

Miért csak a hasamra hizok?

Figyelt kérdés

Sajnos eleggé meghiztam a hasamra, de a sok tanulás miatt se időm se energiám sportolni.Mit tehetnék?

17/L

2017. jan. 10. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Genetika.. felesleges jobban elmagyarázni, úgysem értenéd.

Sok tanulás miatt? :D :D Kérlek szépen, két egyetemre járok(egy gazdasági szak, és egy mérnöki szak), mellette egészségesen táplálkozom, heti 3 alkalommal teremben edzek, heti 2 alkalommal futok, és minden lefekvés előtt még pluszban itthon edzegetek magamnak(saját testsúlyos edzések).

Mellette van időm moziba járni, barátokra, és a két szak is jól megy.

Felesleges áltatni magad és mindent a szőnyeg alá söpörni. Legalább magaddal légy őszinte!!

Amit tehetsz, hogy belátod, hogy lusta vagy. Ezen pedig akaraterővel lehet segíteni. Az elején nehéz lesz, de hamar hozzászoksz! Ami a lényeg, hogy olyan mozgást/edzést válasz ami neked is tetszik!

Személy szerint utálok futni(unalmas), kizárólag a szálkásítás miatt teszem. Azonban súlyokkal edzeni meg imádok. Van akinek az úszás, csapatjátékok jönnek be.

S a végére a legfontosabb!!!

A helyes étrend! 70% siker a jó táplálkozás, a másik 30% csak a mozgás.

2017. jan. 10. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Egyél kevesebbet!
2017. jan. 10. 10:38
 3/7 anonim válasza:
28%

Kedves első válaszoló, oké, Te egy hős vagy, de mivel nem egyformák az emberek, ezért lehet, hogy amit Te megtanulsz 1 óra alatt a kérdezőnek 3 óra kell. Nem tudhatod! Van aki sosem tanul, csak odafigyel és tudja, van aki meg otthon is tanul naponta több órát.

Egyébként tényleg az étrend váltással lehet fogyni.

Amikor iskolába jártam én is(középsuli), nekem sem lett volna energiám még otthon tornázni, mert reggel fél5kor keltem és este 6-ra vagy 7-re értem haza, mert messze laktam az iskolától meg mindig 8-9 órám volt.

2017. jan. 10. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:
34%

#3-as nem vagyok Hős!

A kérdező középiskolás, ha napi 2 órát tanulná már rég kitűnő lenne! El sem tudod képzelni, hogy milyen sokat jelent minden nap 2 óra. Na már most Ő sok tanulást írt, így el ne hidd már, elég saját magunkból kiindulni, hogy az a sok tanulás mindig úgy tevődik össze, hogy egy kis pihi, egy kis fb, egy kis tv, egy kis nasi, stb. és ott van, hogy 1/3 idő a tanulás, 2/3 meg az egyéb elfoglaltságok.

Emellett nem hiszem, hogy a középiskola olyan nehéz lenne, mint két egyetemi szak. :))

Jah és nem hiszek a mesékben.. otthon, minden nap több óra tanulás? 1 millió emberből max 1. Azonban már ott problémák vannak akinek annyi tanulás kell.

Emellett az, hogy nincs energiád az ingerszegény életmódnak is köszönhető. Hozzákell szokni, és nem a kifogásokat keresni. Ennyire egyszerű az egész.

Én sem panaszkodom senkinek, hogy majdnem mindent percre kell csináljak, hogy összejöjjön az életem, hanem simán megteszem.

Cserébe hallgathatom ahogy mások keresik a kifogásokat, piedesztálra emelnek, hogy "neked könnyű". :)

2017. jan. 10. 12:32
 5/7 anonim válasza:
23%

Én nem tanultam, de voltak osztálytársaim akik mondták, hogy mennyit tanulnak otthon. Mondjuk nem is voltam sose kitűnő, de ők sem...

Persze, kíváncsi lennék hogy egy olyan nap után meg buszozás meg minden után mennyi energiád meg kedved lenne tornázni. Főleg télen, amikor sötétben indulsz és sötétben érsz haza, és kedved sincs semmihez, csak feküdnél le aludni.

Meg mint írtam minden ember más! Lehet ami neked nem megterhelő, azt más nem bírná. Számomra megterhelő volt így iskolába járni, nem tehetek róla, lehet valaki miután hazaért elkezdett volna még egyéb dolgokat csinálni, de nekem nem volt hozzá energiám. Hidegben, a tömött buszon a sok emberrel odafelé meg visszafelé eléggé lefárasztott.

Nem kerestem kifogást sosem, mert ez tényleg így volt.

Fel kell vágni hogy két egyetemi szakot végzel, elsőre is felfogtuk.

Nekem nem volt nehéz a középiskola, de vannak olyanok akiknek nehéz, pl akik sokat tanulnak és így sem jó tanulók.

Na meg most kötelező a heti 5 tesióra, ha nekem is lett volna, akkor sose értem volna haza...

2017. jan. 10. 12:46
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
..én vagyok a nap hőse mert reggel ötkor kelek nyaranta hogy a kutyámmal a kosárban-10 kg- átbiciklizzek FEL a hídon...futni a szigetre.:DD /nő vagyok/ viccen kívül minden lehet csak akarni kell mondta apám!
2017. jan. 10. 13:49
 7/7 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy mit szerettél volna ebből kihozni, de ok.
2017. jan. 10. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!