Leginkább a hasamra hízok, mit kellene tennem, hogy ne így legyen?
30 éves vagyok, kétszer szültem, 163 cm, 60 kg. Nem sportolok, de mozgok sokat, egész nap talpon vagyok. Csak a hasammal van gondom.
Milyen ételek hizlalnak kifejezetten hasra, és milyen étel segíthet fogyni kicsit?
Az a baj, hogy tudom, hogy genetika, mert anyum is ilyen testalkatú volt, és 30 felett hízott el, főként hasra. :(
Szeretném elkerülni.
azért láttam értelmét, hogy kiírjam a kérdést, mert vannak ételek, amik kifejezetten bizonyos testrészekre, vagy szervekre hatnak.
Egyszer valahol olvastam például olyat is, hogy akik inkább hasra hajlamosak hízni, azoknak az alma evés segíthet sokat, akik meg fenékre, azoknak a körte tehet jót.
És, mivel szerencsés genetikával rendelkezem, eddig semmi gondom nem volt, bármiből bármennyit ehettem, ezért fogalmam nincs a diétákról, vagy fogyókúrákról. Emiatt teszem fel ezt a kérdést 30 évesen, és nem 16 évesen.
De azért köszi utolsó a lebecsmérlést, erre mindig szükségem van!
emiatt az almás-körtés cikk miatt gondoltam, bár azt is ki tudja, ki írta...
És mert tényleg nem értek a dietetikához.
Persze nem azt gondolom, hogy valamit megeszek, akkor ez vagy az történik, csak úgy általában, mint ahogy minden hat ránk, amit megeszünk.
Köszi!
"akik inkább hasra hajlamosak hízni, azoknak az alma evés segíthet sokat, akik meg fenékre, azoknak a körte tehet jót. "
Butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!