Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatok le?

Hogyan fogyhatok le?

Figyelt kérdés
12/L 65 kg. Én egy piciny faluban lakom, ahol nagyon lejtős a talaj. Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy fogyókúrás edzőgépeket, dolgokat vegyek. Az édesanyám főztét kell egyem. Futni nem tudok, mert megakadályoz a bokasüllyedésem. Az jó sport lenne, ha a kiskutyámat sétáltatnám? Hogyan és mennyi idő, mire látszani kezd a fogyás? Legutolsó sorban, titeket mi motivált? Előre is köszönöm, és bocsánat a helyesírási hibákra.

2018. ápr. 23. 07:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy fontos kérdés: Hány centi vagy?
2018. ápr. 23. 08:39
 2/6 A kérdező kommentje:
158 cm .
2018. ápr. 23. 09:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia, igen a séta nagyszerű mozgás forma. Ott a közelben biztonsággal tudsz sétálni a kiskutyáddal, esetleg mező van a házatokhoz közel? Mit értesz az alatt, hogy lejtős a talaj? Kerékpározni is nagyon jó lenne a séták mellett és tornázni, hogy rendbe jöjjön a boka süllyedésed.
2018. ápr. 23. 09:35
 4/6 anonim ***** válasza:
A séta is jó, de hogy fogysz-e, az azon múlik, az aktivitásodhoz képest mennyit eszel. Akármilyen ételből származzon is, remélhetőleg tápanyag és laktatás szempontjából nem túl rossz az otthoni ételed sem.
2018. ápr. 23. 10:23
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon tempós séta minimum 1-1.5 óra naponta. De elárulom,hogy ha baj van a bokáddal, ez sem kímélőbb,mint a futás(gyógytornász vagyok). Bokatorna,lábtorna,hogy megerősítsd a boltozataidat vagy egy nagyon jó talpbetét. Simán futhatsz is,pláne puha talajon, a dombra fel! Fogj egy téglát a kezedbe és végezz kitöréseket,de figyelja helyes kivitelezésre.(neten találsz videókat).Én is kis faluban nőttem fel és a kedvencem a fallabdázás volt. Vettem egy régi tollasütőt és egy kicsi gumilabdát és csápoltam a ház falához órákon keresztül. Kiváló kardió és erősítő.

Anyukád kajájával semmi gond,nem a zsírtól hízik az ember,hanem a szénhidráttól. Egyél kevesebbet,ha nagyon tömősnek érzed,de semmiképp ne koplalj!! 12 évesen még pont időben vagy,hogy ne váljon túlsúlyos felnőtt belőled. YouTube-on nézz otthoni tornás videókat és csináld otthon. Mennyi idő? Nem tudom, a szervezetedtől és a kitartásodtól függ. Előfordulhat,hogy egy ideig nem indul be,de pont akkor nem szabad feladni. Mi motivál? Az egészségem és hogy jó példát mutassak a kislányomnak. Valamint ne kelljen szégyellnie az anyukáját a kinézete miatt.

2018. ápr. 23. 11:28
 6/6 anonim ***** válasza:

A kalóriatöbblettől hízik az ember, minimális szénhidrát mellett is simán lehet hízni, csak mondom.

Az egyszerre szénhidrát- és zsírdús étel a legrosszabb kombó, de az ilyennel is le lehet fogyni, hisz az energiaegyenleg számít.

2018. ápr. 23. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!