Mit tegyek? 12 éves lány vagyok, és kb 66 kg. Le akarok fogyni de nem tudom, hogy hogy. A suliban nagyon sokat cikiznek emiatt. Milyen fogyókurákat ajánlotok? Ui. Nem vagyok kövér, csak a hasam nagy.
Én azt tudom ajánlani hogy este 6-kor vacsizz de csak egy salátát vagy egy zöldséggel teli szendvicset. Reggel ehetsz esetleg többet mert egésznap lemozgod. Az ebédet se vidd túlzásba. Napi min.25-30 percet sportolj, de rendszeresen. Próbàld úgy időzíteni hogyha suliba jársz akkor is legyen időd rá. Remélem segítettem.
Sok sikert! :-)
1. feladatod tehát:tűzz ki magadnak egy célt, hogy miért vagy éppen kiért szeretnéd elérni az álom súlyodat,alakodat. :)
2. feladatod: ne igyál több cukros üdítőt, csak vizet (csapvizet, ásványvizet), de persze reggelire és vacsorára ihatsz kakaót,teát stb,de lehetőleg kevés cukorral vagy anélkül. (Evvel az egy szabállyal én már 4-5 kilót fogytam.) :)
3. feladatod: egyél minél több zöldséget,gyümölcsöt. Ha mondjuk megéheznél ne édességet egyél hanem mondjuk kapj be egy almát. Ez nem csak a fogyáshoz jó, de egészségesebb is leszel tőle. :)
4. feladatod: 6 óra után már ne egyél, mert éjjel nem tud nagyon megemésztődni az étel amit megeszel, ezért benned marad és nem le megy tőle a hasad, hanem ugyanolyan, vagy nagyobb lesz. Ha esetleg megéheznél kapj be szintén egy almát, vagy valami kevésbé édes gyümölcsöt. :)
-Ne egyél sok csokoládét!
Nem tudod meg állni hogy ne egyél csokit?Egyszerű !Moss fogat,amikor meg éhezel a csokoládéra!!Az orvosok szerint olyan a fogkrém hogy el veszi a csokoládé vágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!