Szerintetek a dinnye diéta hatásos? Szerintetek augusztus 19. -ig letudnék tőle adni vagy 10-15kg-t? Ha nem akkor valaki írna jó bevált diétákat?
A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszönöm szépen a többieknek meg üzenem hogy szarok a véleményükbe!!!!
akkor meg mi a f*sznak írod ki a kérdést, ha csak azt akarod hallani, hogy "persze, csináld nyugodtan, bomba alakod lesz tőle" ?!
első voltam, pontozz le nyugodtan
21:52 vagyok
Kérdező! Annyira nem látsz a hü_leségedtől, hogy azt sem veszed észre, hogy mindegyik hozzászóló ugyanazon a véleményen van, mint az utolsó hozzászóló... Max a stílus már. Esetleg arra tudsz sz-arni, másra nem.
Majd ha visszahíztad a dupláját annak, amit leadtál a h-ülye dinnye, meg mogyoró, meg kökénydiétáddal, akkor baromi jól fogok szórakozni (már most se rossz...) :)
GÖRÖGDINNY!
100 GRAMM = 29 KALÓRIA
szerintem ne egyél annyi dinnyét. Inkább koplalj
semmi bajunk a dinnyével. szeretjük a dinnyét, egy nagyon jó kis gyümölcs. a többi gyümölcsöt és zöldséget is szeretjük, ugyanúgy ahogy a sovány húsokat, halat, tojást, tejtermékeket, zabpelyhet, durumtésztát, barnarizst, teljes kiőrléső cuccokat és az egyéb hasznos szénhidrátokat. meg persze a mozgást is.
azt nem szeretjük, ha valaki ilyen egyoldalú diétával akar lefogyni
(hozzáteszem azzal sincs semmi bajom, ha valaki nyáron tart néha dinnyenapot, de szigorúan azzal a céllal, hogy ürüljenek a méreganyagok a szervezetéből, nem a fogyás miatt)
Te nem valami Dinnyetermelő vagy?
Ettől nem fogják jobban venni a dagadtak a dinnyét!!
Sztem Konzultáljatok a Csordás Norberttel és alkossátok meg az Update Fitness Dinnyét!!!
Majd úgy nagyobb lesz a forgalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!