Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » SOS.! Már egy ideje fogyókúráz...

SOS.! Már egy ideje fogyókúrázok. A célom 55-60 kg lenne. Eddig két és fél hét alatt lement rólam 8 kg. Így vagyok 186 és 71 kg. Mivel lehetne gyorsítani hogy július elejére leadjak 12 kilót?

Figyelt kérdés

Eddig koplalással, hánytatással és hashajtókkal sikerült az eredmény. Ezt hány hónapig lehet folytatni? Naponta 1-2-szer hányok. De nem minden nap hányok. Viszont esténként beveszek két szem dulcolaxot. Vagy többet...

Májusban 184 cm és 79 kiló voltam.

16 éves fiú. SŰRGŐS!

2010. jún. 11. 21:39
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

buta vagy nagyon.

a 8 leadott kilóból legalább 6 kg izom volt :)

body.builder.hu > alapismeretek

amíg nem késő

2010. jún. 23. 02:20
 32/41 anonim ***** válasza:

Nem vagy normális, de komolyan!:-O Fiúban nem szép a sovány! (lányban se, de azt még meg lehet valahogy magyarázni) De egy fiú legyen izmos és sportos! Nekem már így is túl csonti lennél. Meg hát hogy néz ki egy fiú, akin semmi izom, csak a csontjai zörögnek? Nem túl férfias látvány... mi akarsz lenni, valami kis nyápic, akiről már messziről ordít, hogy baja van az élettel, és akár a támadások könnyű célpontjává is válhat???!!! Ha így folytatod, olyan erőtlen és depressziós leszel, hogy megtámadnak és kirabolnak, vagy rosszabb! Szerintem sürgősen nézz fel egy sporttal foglalkozó oldalra, ott tökéletes, fehérjében dús étrendeket találhatsz összeállítva, szerezz be egy kondibérletet, és rövid időn belül teljesen zsírmentes, de feszes, szálkás és izmos tested lehet! Mert ugye a kigyúrtat sem úgy kell érteni, hogy egy gorilla. Nézd meg pl a futókat, azok is tökre fittek, mégis vékonyak, ha ez a típus tetszik neked alakra! Így viszont nem fogsz tetszeni a lányoknak, max valami degeneráltnak. Amúgy is szép magas vagy, a te ideális súlyod ebben a korban is minimum 70 kiló, de húszéves kordra már természetes módon is nyolcvan körül kéne lennie.

Ne csináld ezt magaddal, kérlek

24/lány

2010. jún. 23. 07:36
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

184 cm vagy

Nagyon szép magas vagy és 79 kilo, tökéletesen jó

ha nem tetszel magadnak, akkor inkább sporotlj de ne koplalj, és főleg ne hányás, hashajtózás

te jó ég

én is fogyózom 166 cm vagyok és 75 kilo voltam (18 évas lány) most legutóbb 65 kilo voltam (tudom még ez is sok, de nagyon szépen formásodom, az 58-60 a cél nekem) a 10 kilot 3 hónap alatt értem el, és semmi ilyen módszerrel, és nincs semmi bajom, a böröm se nyúlt meg, nem keletkeztek csíkok, napi 3 órát sportolok, és hidd el h izmosabb lettem, else hiszik h 65 kilo vagyok, szóval ennyit érnek a számok

Tudom, hogy téged ez nem nagyon érdekel, de beteg vagy

16 éves vagy csak, még fejlődsz, igaz már így is jól megnőttál, de a szerveid még fejlődnek ha nem is látod, és ezzel esélyt se adsz magadnak

hagyd abba, kezd szépen fokozatosan viszaszokni a normális táplálkozáshoz,

fujj 55 kilo az undorító lenne

az én barátom 175 cm magas és 85 kilo és nem dagadt hanem izmos, és hát megfordulnak utána a csajok

döntsd el szerinted melyik a szép, egy kiéhezetetett beteg gebe aki tökre magas, avgy egy szép kisporolt egészséges férfi test

a te döntésed, remélem h helyesen döntesz és leálsz vele

amúgy meg a sok hashatjóra kölött pénzt helyett vehettél volna kondibérletett:)

2010. jún. 23. 08:44
 34/41 anonim ***** válasza:

Normális vagy? 186cm/68kg egy lánynak is kevés egy picit, nem, hogy egy pasinak!

Inkább sportolj és izmosodj, és legyél minimum 72 kg.

Egyáltalán nem értem, hogy hagyhatják ezt a szüleid!

Ha én lennék az anyád, biztosan hosszasan beszélgetnénk most éppen...

2010. jún. 23. 12:44
 35/41 anonim ***** válasza:
most én leszek hülyének nézve,de én megértelek téged,komolyan,de vannak más módszerek is...attól hogy lefogysz,ugyanúgy cikiznek majd..egy vékony fiúnak is ugyanannyi önbizalma van néha,mint egy "kövérnek"..amúgy hogy hánytatod magad?
2010. jún. 23. 12:56
 36/41 A kérdező kommentje:

Hánytatás: Az ujjam beteszema torkomba. Ott pedig ingerlem a számat. De előtte megiszok 1 liter vizet is. Néha lehányom az egész wécét, akkor aztán pár napig naon büdös van :)

Máskor sokat iszok és ugrálok esetleg cigizek és akkor nagyon hányingerem van...

2010. jún. 23. 13:01
 37/41 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Esetleg egy kis sport+egészséges táplálkozás nem lenne jobb?

Csupán azért, mert bulímiás vagy és ez rövid úton tönkreteszi a szervezetedet, ha nem állsz le vele sürgősen.

Ne akarj gyorsan fogyni!

Tudom, mit érzel. Anno én is voltam bulímiás, 15 évesen a középiskola előtt én is gyorsan le akartam adni 8-10 kilót. Hidd el, hogy a mozgással és a tudatos táplálkozással többre mész, még akkor is, ha így lassabban mennek le a kilók. Akkor is fel fog tűnni az osztálytársaidnak, hogy milyen jó srác lettél.

Állj le ezzel a hülyeséggel, amíg nem teszed tönkre a tested.

25L

2010. jún. 23. 15:03
 38/41 anonim válasza:
normális vagy? egy barátnőm 175 centi és 60kilo.. töksovány szép stb. most te pasi létedre 186-cetnsi magasággal annyi akarsz lenni? Tönkreteszed magad undoritító leszel 75 kilonak kéne lenned az a legideálisabb. De ahogy gondolod. tedd csak tönkre magad. aztán majd siránkozhatsz a végén. nem akarlak megbántani. de ez tényleg totál hülyeség.
2010. jún. 23. 15:36
 39/41 anonim ***** válasza:
Most nem rossz indulatból mondom de nagy hülyeséget csinálsz és álj le vele ! lehet h fogytál de az nem zsír volt.. és azért gondolj bele ha kihányod a gyomor tartalmát vele együtt a gyomorsav is jön és az eléggé savas hatású na most ha az mindig keresztűl megy a torkodon akkor az felsérti a torkodat és kialakulhat a rák :S ha fogyni szeretnél sportolj de szerintem jól nézhetsz ki ;)
2010. jún. 23. 22:39
 40/41 anonim válasza:
én is ugyanezeket a módszereket alkalmazom,de idáig pár deka ment le 2 hét alatt.tornázol is mellette?
2010. jún. 23. 23:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!