Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » SOS.! Már egy ideje fogyókúráz...

SOS.! Már egy ideje fogyókúrázok. A célom 55-60 kg lenne. Eddig két és fél hét alatt lement rólam 8 kg. Így vagyok 186 és 71 kg. Mivel lehetne gyorsítani hogy július elejére leadjak 12 kilót?

Figyelt kérdés

Eddig koplalással, hánytatással és hashajtókkal sikerült az eredmény. Ezt hány hónapig lehet folytatni? Naponta 1-2-szer hányok. De nem minden nap hányok. Viszont esténként beveszek két szem dulcolaxot. Vagy többet...

Májusban 184 cm és 79 kiló voltam.

16 éves fiú. SŰRGŐS!

2010. jún. 11. 21:39
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

12:18 nem vok girhes, a lábaim kicsit vékonyabbak, de am úszógumis vok... régebben rengeteg hasizomgyakorlatot csináltam, de semmit nem értek. csak akkor megy lentebb, ha nem eszek egy kis ideig. :D

am a kilók még nem jelentenek egyet az alakkal, ne tévesszen meg a 64kg :)

2010. jún. 12. 12:23
 22/41 anonim ***** válasza:

Fordulj pszichiáterhez.

végzős orvostanhallgató

2010. jún. 13. 10:02
 23/41 anonim ***** válasza:
12:23 ha futni vagy bringázni mentél volna hasizomgyakorlatok helyett, többre mentél volna
2010. jún. 13. 11:46
 24/41 anonim ***** válasza:
basszus igy tuti meg fogsz halni:S
2010. jún. 13. 23:49
 25/41 A kérdező kommentje:

Végre normális dolgot akarok csinálnia nyári szünetben. Sokkal szebben néznek ki a vékony fiúk, minta dagadt disznók mint én :S

Azóta loassult, így 3 kilót fogytam még. Bár a dulcolaxot nem veszem, mert a patikus megkérdezte hova hordom a köteg hashajtókat...

Viszont ahogy fogytam a combom körül, és hasam alatt lilás csíkok jelentek meg. Ezek mitől léehetnek? Összefüggnek a fogyókúrázással? Hogy lehet eltüntetni őket? Elég nagyok :D

2010. jún. 22. 21:12
 26/41 anonim ***** válasza:

A csíkok attól vannak, hogy megnyúlt a bőröd. A bőr nem tudja olyan gyorsan követni a fogyást/hízást, és emiatt lesznek a csíkok.

186 cm-hez a 71 kg is kevésnek tűnik, anorexiás & bulimiás is vagy egyben, ez egyértelmű, gyorsan menjél vele orvoshoz, mert ha így folytatod, nincs sok hátra...

2010. jún. 22. 22:56
 27/41 anonim ***** válasza:

Figy!

Rakj már ki magadról egy képet, had mondjunk véleményt. (Nem kell fej, elég a test)

Amúgy meg jó magas vagy, ami tetszik a lányoknak. Nem kéne elrontanod azzal, hogy bolond módra fogyózol, és tönkreteszed magad. Amúgy azok a lila csíkok meg striák, amik már maradnak, csak majd elszíntelenednek(fehérek lesznek), és elvékonyodnak. Szóval a bőrödet is tönkreteszed.

Főleg ezzel a hánytással meg amit csinálsz, nem is zsírból megy le főleg, hanem minden másból.

Komolyan beszélek, menj orvoshoz, mert még nem késő ezzel leállni...

2010. jún. 22. 23:09
 28/41 anonim válasza:
légyszi,ne csináld ezt, meg fogsz halni ha így folytatod, és a lányoknak nem jönnek be a nagyon vékony fiúk, 186 cm-hez a 71 kg is nagyon kevés, ne folytasd ezt az életmódot. inkább kezdj el rendesen táplálkozni, sok zöldség, hús, sportolj, hidd el a sportos fiúk mindenkinek jobban tetszenek mint a soványok, menj el egy egyesületbe, ott még barátokat is szerezhetsz.
2010. jún. 22. 23:20
 29/41 anonim ***** válasza:
Nem tudom, minek emelted ki amúgy a kérdést, másmilyen válaszokat amúgy sem fogsz nagyon kapni.
2010. jún. 22. 23:43
 30/41 anonim ***** válasza:

Hidd el nem éri meg lefogyni,a bátyám 186 cm és 58 kg volt,láttad volna hogy nézett ki biztos nem akartál volna lefogyni,rossz volt ránézni(nem írom most le pontosan miért volt ilyen vékony mert az hosszú)azóta edzett sokat és hízott is,most 76 kg és nagyon jól néz ki :) kérlek hagyj fel a fogyókúrával és sportolj inkább,mert tönkre fogod tenni a szervezeted...

15/L

2010. jún. 22. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!