SOS.! Már egy ideje fogyókúrázok. A célom 55-60 kg lenne. Eddig két és fél hét alatt lement rólam 8 kg. Így vagyok 186 és 71 kg. Mivel lehetne gyorsítani hogy július elejére leadjak 12 kilót?
Eddig koplalással, hánytatással és hashajtókkal sikerült az eredmény. Ezt hány hónapig lehet folytatni? Naponta 1-2-szer hányok. De nem minden nap hányok. Viszont esténként beveszek két szem dulcolaxot. Vagy többet...
Májusban 184 cm és 79 kiló voltam.
16 éves fiú. SŰRGŐS!
Jajj, ne csináld. Már vékony vagy. Nem kell fogyóznod, inkább sportolj valamit.
Tönkreteszed magad ezekkel a dolgaiddal, és ez az életérzés lehet most nagyon tetszik neked, de később még gondolhatod másként. Csak sajnos ha tönkreteszed magad, akkor nem biztos, hogy lesz visszaút.
Mi a baj? Nem figyelnek rád eléggé, fel akarod hívni a figyelmét valakinek?
Ne így tedd, különben sem néznek ki jól a gebe pasik, inkább izmosodj.:)
Ur Isten, hanytatas, hashajto, koplalas! Teljesen megvagy orulve?!
Ezek szerint anorexias vagy.
Mire jo neked tonkretenni a szervezeted? Es a rosszabbik esett az, h anorexiaba bele lehet halni!
Igazat adok az elottem szoloknak, teljesen rendbe van a sulyod! Egyel rendesen egeszseges kajakat es sportolj valamit.
Mi lanyok a sportos fiukat reszesitjuk elonybe.
Szoval irany sportolni!
hát, valszeg EDNOSos vagy. És abból is olyan kevert fajtának tűnsz (anorexikus, bulimikus tünetekkel). A hánytatástól kikészül az egész emésztőrendszered, és a szíved is, esetleg a megerőltetéstől az agyban is elpattanhat egy ér. A hashajtótól meg dehidratálódhatsz, ásványi anyagokat (köztük kálium) veszítesz, ami akármikori szívleálláshoz vezethet. Gyakorlatilag most lassan ölöd magad. Nem lebeszélni akartalak, csak elmondtam, mi lehet. Amint visszamegyek jövő héten a suliba, én is nyomatom a diétát (én csak megpróbálok nem enni, és edzeni közben, 180cm/64kg/F)
ja, és 1-2 kommentelőnek: nem kell homonak lennie senkinek, h jó alakot akarjon. nem mindenkinek a kopasz kigyúrt fajta jön be :P
11:19 te is beteg vagy, 180 cm-esen 64 kg kevés....fogjátok már fel, hogy egy nőnek sem jön be a girhes pasi...és nem kell kigyúrt, kopasz állatnak sem lenni, de izom az kell....
de végül is, nem kell enni, a kukacok majd a csontjaitokról lerágják a bőrt és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!