Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ez? Többi lent.

Miért van ez? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet,hogy fél év alatt leadtam 10 kilót életmódváltással, 1200kcal-al kezdtem, majd 3 hónap után felvittem 1400-ra és most emeltem 1500ra, de valahogy nem tudok ennyiből jól lakni, sőt. Sokan leírják egy-egy étkezésüket és én van, hogy annak a triplájával se laknék jól. Lehetséges, hogy ez azért van, mert többre lenne szükségem? Heti 4x-5x intenzív tempóban futok 45-50 percet. Még szeretnék fogyni pár kilót.

17/L

2018. ápr. 3. 11:57
 1/8 A kérdező kommentje:
(edzős napokon 1700-800kcal körül eszek)
2018. ápr. 3. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Ezért mondom mindig, hogy ez a kalóriázás nem jó.

Testsúlykilóra kellene számolni a fehérjét, CH-t, zsírt.

Akkor pl. a fehérje sok zöldséggel eltelítene, nem éheznél.

De a sok okos bizonygatja, hogy a kalóriaszámolás mekkora okosság.

Itt a példa, nem az.

Nem mindegy az a kalória miből van. Fehérje, lassú szénhidrát eltelít.

2018. ápr. 3. 12:04
 3/8 A kérdező kommentje:
a makrókat is számolom, napi 180g ch teljes kiőrlésű dolgokból, zöldségből gyümölcsből, fehérje napi 60g halból, tojásból és a zsírbevitelem is mindig megvan.
2018. ápr. 3. 12:06
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

#2. Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám: sokaknak a kalóriaszámolás = kalóriák, szh, fehérje és zsír számolása együttesen. :)

kérdező: nem írod, milyen magas vagy, de nekem futás és minden egyéb megerőltető mozgás nélkül volt a karlóirakeretem 1300-1500 kcal, szerintem intenzív futással többet kéne bevinned.

2018. ápr. 3. 12:30
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
4. Mondom testsúlykilóra a makrók és azon belül is megválogatva a fehérje (csirke, hal, proteinpor), ch (lassú felszívódású, hogy ne legyen vércukor és inzulinjojó) és zsírforrást(pl.halolaj, lenmagolaj, olivaolaj).
2018. ápr. 3. 13:00
 6/8 anonim ***** válasza:

5#. Miért, hogy lehet még másképp? Valaki a hasára üt, és elhatározza, hogy mától x g fehérjét eszek?

Mondjuk én alapból a kalóriabázist használtam, ott kiszámolta automatikusan, nem kellett hülyéskedni, hogy na most ennyi kiló vagyok, akkor ennyit ehetek stb.

Proteinpor? Nem éltem vele, köszönöm. A nélkül is el lehet érni eredményeket. :)

2018. ápr. 3. 13:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyilván a kalóriaegyenlegen múlik, de én ugyan éheznék a kalóriabázis makróival, nekem egyéni van. De a kalória sem lehet akármekkora, mert párszáz kcal deficitet sem bírok, ha az kevés. Nyilván egyénileg kell finomítani a dolgot, ha valamely általános módszer nem működik.

Kérdező, milyen tempóban fogysz most? Mert ha van hova csökkenteni a kalóriadeficitet, akkor ehetsz többet, persze. Ha nem, akkor többet kell mozognod s akkor ehetsz többet.

De az étrendváltoztatás vagy az időzítés is segíthet, bár mozgás mellett 1500 kcal nekem elég kevésnek tűnik, hihető, hogy nem akárki bírja ezt.

2018. ápr. 3. 18:53
 8/8 A kérdező kommentje:
161cm vagyok, 51kg, fél év alatt 61-ről fogytam ennyire és még 2-3kg van hátra(ne jöjjön senki azzal, hogy ideális a súlyom, mert van még zsír rajtam)
2018. ápr. 4. 11:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!