Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sürgősen tanácsra lenne...

Sürgősen tanácsra lenne szükségem?!

Figyelt kérdés
3 napja kezdtem el a kalóriaszámlálást. 1200kcal a napi maximum. Van egy olyan problémám, hogy még szoptatok, bár már 16 hónapos a baba, nem az a fő tápláléka, de igényli nagyon is! Amióta elkezdtem a kcalt számolni és kevesebbet eszek, azóta szinte semmi tejem nincs, ami a babát igencsak megviseli, főleg hogy most olyan időszakában van, hogy szinte semmi mást nem eszik (fogzik). A másik az hogy ennyi kcal bevitellel éhes vagyok szinte egész nap. Nagyon gondolkozok rajta hogy feladom, mert a babám is fontos számomra, de viszont NAGYON le szeretnék fogyni augusztus-szeptemberig. Tehát fel is akarnám adni meg nem is. Próbálok kitartó lenni, de a babám érdekeit is kell nézni, meg az sem jó hogy folyton éhes vagyok. Mit tanácsolnátok nekem?
2018. ápr. 1. 16:45
 1/5 anonim válasza:
24%

Megeri a babad egeszsege hogy lefogyj par kilot??

Legyel dagadt, majd fogyozol felev mulva, azt mar kibirod.

2018. ápr. 1. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha a babád súlya gyarpszik, az orvos azt mondja, hogy egészséges ütemben fejlődik, akkor fogyókúrázhatsz.

De szerintem az 1200 kalória egy szoptató anyának kevés. Mozogj le napi 200-300 kalóriát, pl sétával, futással, kerékpározással, úszással, amihez kedved van. Sok sportot lehet babával, babakocsival is végezni.

Hány cm és kg vagy?

Adatok nélkül is kevés az 1200, inkbb 1600-at egyél és mozogj.

2018. ápr. 2. 10:49
 3/5 A kérdező kommentje:
175cm, 75kg és 21 éves vagyok. Gyarapszik a baba súlya, de még nagyon igényli, csak nincs mit.
2018. ápr. 2. 11:36
 4/5 Matusné válasza:
77%
Ne foglalkozz a súlyoddal,a baba az első.Én 40hónapig szoptattam 106 kg voltam,abbahagyta a szopit most 65 kg vagyok.Ő az első és ismét így csinàlnàm.
2018. ápr. 3. 21:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Most egyelőre többet eszek, nem számolom pontosan a kcalt, de úgy 1600 körül ehetek egy nap. Cukrosat nem eszek nem iszok, fehér lisztet is elhagytamy és sportolok plussz itthon tornázok. Megpróbálom így leadni a plussz kilókat. A tejem egyelőre visszajött már hogy kicsit többet eszek 🙂
2018. ápr. 3. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!