Szerintetek normális ilyen esetben 3 hónap alatt 11 kg?
Szálkásításkor a testépítők is heti 1 kilót céloznak, kicsit kemény, de az még egészségesen, minimális izomvesztéssel elérhető, hiába nincs rengeteg felesleg. Aztán másutt olvastam érdekes dolgokat a kis felesleg melletti zsírbontás üteméről, de az erős ellentétben volt mindenféle logikával és tapasztalattal.
Úgyhogy a tempós fogyás heti 0.5-1 kg, szóval az ismerősöd jól fogyott, egyáltalán nem tuti, hogy koplal. Nekem hasonló szinten 1400 kcallal menne a heti 1 kiló, nekem még minimális séta (1.5-2 óra) mellett... Rendes edzéssel ehetnék 2000 kcalt is, miért ne? Nem a kalóriaBEVITEL számít, hanem a kalóriaDEFICIT. Ehetsz te 3-4000 kcalt is, ha sokat edzel, jól fogysz... Csak ugye sokunk nem hajlandó/bír sokat edzeni...
Te láttad a napi ételét, mondjuk a leírás alapján valószínűleg keveset eszik, a sovány hús zöldséggel még koplalás. Nincs valamirevaló kalória, csak a bizonyára nem sok banán és puding. Fehérje, zöldség mellé kéne egy csomó szénhidrát és/vagy zsír, mondjuk zsír eleve kell egy kevés.
Ezzel az étrenddel adta le. Ez a fogyás belefér a normálisba. A szénhidrátot visszavette, fehérje megvan, sok zöldség.
A leírtak alapján teljesen okés.
Az emberek akkor csodálkoznak rá ilyesmire, amikor hiányosak vagy tévesek az ismereteik.
Gondoltam a vízre én is, de elvetettem, mivel mindkét hónapban 4 kilót fogyott. A vízvesztés inkább az elején van.
De ez akkor sem simán erősen szénhidrátcsökkentett étrend, mivel zsír sincs, már a leírás alapján, de kétlem, hogy az elkészítéshez özön zsírt használt volna. Emiatt koplalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!