Most kezdem Áprilistól a fogyókurát, nagyon sok terméket néztem meg hogy mi lehet hatásos. Persze mellette edzöterembe fogok járni! Találtam egy terméket az a neve hogy Purple Mangostree. Valakinek van tapasztalatta vele kapcsolatban?
"Nem döntöttem el konkrétan,elöbb tudni szeretném a véleményeket!"
Fentebb azt írtad, hogy ki szeretnéd próbálni. Össze vissza beszélsz, de lényegtelen. Próbáld csak ki, de csak ártasz magadnak vele. Ez tipikusan a lusta emberek megoldása. Mégis miért esne nehezedre mozogni és egészséges, normális kajákat enni, nem pedig tablettákat szedni? Hm?
Ezek a korábbi kérdéseid, nem?
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__fogyasztoszerek__..
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__fogyasztoszerek__..
Más választ nem fogsz kapni itt sosem, mint azoknál.
Az ilyen vackokat mindig behirdetik a "csodás hatásukkal", majd eladnak párat, majd bezárják, miután túl sokan panaszkodnak a hatástalanság miatt, ill. a hatóságok is többet töröltettek már.
Ha ki akarod próbálni, tedd csak meg nyugodtan; ha szerencsés vagy, ártani nem fog.
Kicsi az esélye, hogy pont jönni fog valaki tapasztalattal, de egy ember tapasztalata alapján kipróbálsz valamit, ami józan ész alapján nem működhet?
Nem léteznek fogyasztószerek. Válts életmódot, az még a súly megtartásában is segít, egészséges meg minden. Unalmas tipp, misztikum és fizetett kommentek nélkül? Hát bocs, ilyen az élet :)
"Én is kiváncsi vagyok azokra akik fogyasztják.Nem a kretén agymentes fröcsögő hörcsögökre;"
Attól vagyok kretén, hogy leírtam, nincs fogyasztó szer és átverés? Sajnálom, de ez az igazság. Felőlem aztán dobd ki a pénzed ilyen szarokra, de ennyi erővel, már normális kajára is fordíthatnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!