Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontrollról mi a tapasztala...

Agykontrollról mi a tapasztalatotok? Meg lehet tanulni könyvből, vagy érdemesebb tanfolyamra járni? Hatásos?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 16. 22:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Hatásos! Többit privátban írom, mert hosszú.
2015. ápr. 17. 00:19
 2/11 anonim ***** válasza:
nekem is írhatnál, kedves első, mert nem olyan rég végeztem a tanfolyamot, és szükségem lenne némi motivációra. köszi szépen!
2015. ápr. 17. 22:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, megkaptad a privátüzenetektt? Az első válaszoló vagyok.
2015. ápr. 18. 04:11
 4/11 anonim válasza:
52%
Még semmit nem kaptam. Ha jön üzenet, továbbítom!:)
2015. ápr. 18. 07:52
 5/11 anonim ***** válasza:
azt megköszönném :)
2015. ápr. 18. 08:45
 6/11 Fürtös válasza:

Az Agykontroll nagyrészt egy (ön)hipnózis technika (ezentúl meditáció), amit a tanfolyamon meditációban elmélyítenek. Persze megtanulható könyvből is, de sokkal több kitartás és gyakorlás kell hozzá. Persze van akinek a tanfolyamon sem sikerül elsajátítani.

És természetesen a folyamatos gyakorlás sem árt a hosszú távú használathoz.

Tanítanak néhány meditációhoz nem kapcsolódó technikát is, ezeket is jobb egy karizmatikus előadótól meghallgatni, mint elolvasni.

2015. ápr. 20. 09:13
 7/11 anonim válasza:

12 évesen végeztem agykontroll tanfolyamot, rá 2 évre TM-et (Transzcendentális Meditáció). Mindkettőnek megvan a maga haszna, de a kettőt nem keverem. TM inkább a feltöltődésre, lazításra, tisztulásra jó. Van egy mantra, amint magadban folyamatosan ismételsz. Ezt a mantrát a tanfolyamon "kaptam" a tanítómtól. E közben a gondolataid nem kontrollálod, csak úgy jönnek, de amint felismered ezt, mármint hogy egy gondolat elterelte a figyelmed, "visszatérsz" a mantrádhoz, mert az a lényeg, hogy "ne ragadj le" egy dolognál, gondolatnál.

Az agykontroll más. Itt konkrét dolgokat, rutinokat alkalmazunk. Ha egy szokást, tulajdonságot el akarunk hagyni, vagy javítani magunkon (memória, tanulás akármi), vagy stresszt dühöt akarjuk kezelni, egészségi, mentális állapotunkat javítani, vagy egy konkrét célt elérni, akkor ez a jó megoldás. Nekem legalábbis ez jött be. Mai napig alkalmazom mindkettőt (32 éves leszek), bár nekem az agykontroll jobban bejött. Írnak erről okosakat egy oldalon, ha kell elküldöm privátban, mert nem reklámozok. :)

Üdv!

2015. ápr. 20. 10:56
 8/11 anonim ***** válasza:
33%

Az agykontroll egy kókler baromság.

Arra jó, hogy jól meggazdagodjanak rajtad.

2015. ápr. 22. 11:59
 9/11 anonim ***** válasza:
58%

utolsó én voltam tanfolyamon, és már a tanfolyamon hihetetlen dolgok történtek. nem olyan, amivel be lehet csapni, mert személy szerint velem történt.

abban igazad van, hogy akik tanítják, azok meggazdagszanak rajta. de elég sokat is dolgoznak érte, én nem irigylem tőlük.

2015. ápr. 22. 12:10
 10/11 Pityus53 válasza:
Kb 20 éve voltam 5 kollegámmal, Domján László 4 napos agykontroll tanfolyamán. Azért mentem, mert "hiszem, ha látom". Az elején sok blabla volt, de az utolsó 2 napon már olyan dolgok tanúja voltam, hogyha valaki mondja, nem hiszem el. A hasznosítható dolgokat csak rendszeres alkalmazással lehetne szinten tartani. Én erre lusta vagyok, de pár dolgot ma is tudok hasznosítani. Könyv alapján nem tudtam alfa állapotba kerülni, de a tanfolyam után aránylag könnyen megy. Ekkor bizonyos tevékenységeket könnyebb irányítani. (pl. fájdalmat enyhíteni, stb.) Összességében nagyon drága volt, de hasznos.
2015. ápr. 23. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!