Mennyire lesz így hatásos kondi terembe járni?
A helyzet a következő: Hormon probléma miatt fogynom kell nem keveset, szénhidrát csökkentett diétát kell végeznem, mellé arra gondoltam, hogy eljárok kondi terembe, úgy, hogy egy ideig fizetek személyi edzőt (sok ismerősömnek bevált és gondoltam teszek egy próbát), de külföldön dolgozok két hetes váltásban... Két hetet otthon vagyok Magyarországon, kettőt kint.. Magyarországon tudok menni kb. bármikor edzeni,de amíg kint vagyok sajnos olyan munkahelyem van, hogy csak délután tudok edzeni, de itt a környéken nincs se egy úszoda, se konditerem...Így csak valami benti torna marad.
Van így, azaz mennyi értelme van így abban az otthoni két hétben kondi terembe járni? Ha nem sok, akkor mit lenen érdemes helyette elkezdeni? Úszni is csak abban a két hétben tudnék.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!