Fürdés után nehezebb vagyok. Miért?
Figyelt kérdés
Fürdés után 1 kilóval több vagyok miért?2018. márc. 23. 21:35
1/19 anonim válasza:
Mert a zsírpárnák megszívják magukat vízzel, mint egy szivacs. Ki kell őket csavarni.
2/19 A kérdező kommentje:
Utolsó komolyan?
Fürdés előtt rá áltam és 54 kiló voltam fürdés után rá álltam és 55.9 volt
2018. márc. 23. 21:56
3/19 anonim válasza:
Ez majdnem két kiló.
Azt jelenti hogy rossz a mérleget, lehetetlen hogy 2 kg-val több legyél, hacsak nem iszol meg két liter vizet fürdés közben.
Amúgy meg totál felesleges állandóan méregetni magad, heti egyszer elég. Sok fogyóző stresszeli magát ezzel, nem érdemes.
4/19 anonim válasza:
Komolyan. A zsírpárnák körüli bőr ugye lóg. És mivel a bőr mindig felszív valamennyi vizet, ezért megnő a súlyod. Csak, ha feszes a bőröd, akkor könnyen elhagyod ezt a víz általi tömeget, azonban, a zsírpárnákból gondos csavarással és szárítással lehet csak elhagyni a víz általi tömeget.
5/19 anonim válasza:
Rázd meg a mérleget, tedd 20 centivel odébb, várj fél órát, máris megint 2 kilóval mást kapsz, jóisten se tudja melyik irányba. Ennyit a mérlegek pontosságáról.
8/19 anonim válasza:
Kilyukadtál valahol és szivárog be a víz, ha fürdesz. Szóval vagy foltozd meg a bőröd, vagy csak keveset fürödj, mert hamarosan 100 kg leszel.
9/19 anonim válasza:
Ne nézzetek hülyének, de én is érzem néha, hogy nehezebb vagyok fürdés után. MINTHA nehezebb lennék. :D
Forró fürdő után.
10/19 anonim válasza:
Ne szórakozzatok már, forró fürdő után inkább pont kevesebbnek kéne lenned 1-2 kilóval. Azért mert izzadsz közben, és folyadékot veszít a szervezeted. Én mértem már le direkt, és valóban így van, illetve mindig szomjas vagyok utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!