Utálom magam! 90 kg vagyok, és egy hájpaca!?
Annyira utálom már ahogy kinézek!!! Elegem van belőle!! Ezerszer belekezdtem már a fogyókúrába, de kevés az akaraterőm, és mindig abbahagytam. Legutóbb már 9 kg-ot sikerült leadni, de még ez sem ösztönzött. Sajnos nincs pénzem elmenni edzőterembe (pedig szívesen mennék-hátha az ösztökélne jobban) és kimondottan magamnak vásárolni sincs külön pénz.
Segítsetek, hogy mit tehetnék!!! :_(
Köszönöm szépen mindenkinek, aki írt!!!!
Eltökélt lettem megint. Már bicikliztem is. (szobabiciklin) Ma már elkezdtem figyelni arra is hogy mit eszek. Egyébként van 2 kutyám is, csak hát ebben a hőségben nem lehet nagyokat sétálni...de az esti sétánál futok majd velük. És ezt minden este meg fogom tenni!
Majd írok, hogy hogy mennek a dolgok.
Még egyszer köszönöm a lelkesítést!!!!
Naa ügyes :) Máris hatalmasat léptél előre :P
Én msot próbálok életemben először valamiféle megszorítást végezni magamon (nem vagyok kövér a hatvanat sem ütöm, de sokat híztam és őszintén eltunyultam ez meg is látszik, ugyhogy nem fogyozok csak szeretném formába rázni magam...) hát nekem még ez sem nagyon akar sikerülni:D
Mindenesetre sok szerencsét, és gratulálok hozzá, a legnehezebb lépés elkezdeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!