Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Utálom magam! 90 kg vagyok,...

Utálom magam! 90 kg vagyok, és egy hájpaca!?

Figyelt kérdés

Annyira utálom már ahogy kinézek!!! Elegem van belőle!! Ezerszer belekezdtem már a fogyókúrába, de kevés az akaraterőm, és mindig abbahagytam. Legutóbb már 9 kg-ot sikerült leadni, de még ez sem ösztönzött. Sajnos nincs pénzem elmenni edzőterembe (pedig szívesen mennék-hátha az ösztökélne jobban) és kimondottan magamnak vásárolni sincs külön pénz.

Segítsetek, hogy mit tehetnék!!! :_(

2010. jún. 10. 19:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, aki írt!!!!

Eltökélt lettem megint. Már bicikliztem is. (szobabiciklin) Ma már elkezdtem figyelni arra is hogy mit eszek. Egyébként van 2 kutyám is, csak hát ebben a hőségben nem lehet nagyokat sétálni...de az esti sétánál futok majd velük. És ezt minden este meg fogom tenni!

Majd írok, hogy hogy mennek a dolgok.

Még egyszer köszönöm a lelkesítést!!!!

2010. jún. 10. 21:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Végreeeeee, végre valaki nem HOLNAPTÓL, vagy HÉTFŐTŐL kezdi!!!!Így kell, már mától, és reggelre máris jobban fogod érezni magad!Örülök, hogy tudtunk lelkesíteni:) Hajrá, ne add fel, nem éri meg. Aztán majd a kezdeti 4-5kg minusz fog lelkesíteni. Nincs megállás -30kg a cél!!:)
2010. jún. 10. 22:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Jaj a -30kg nem ide tartozik:D, de lehet, hogy neked is ennyi a célod:)
2010. jún. 10. 22:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Naa ügyes :) Máris hatalmasat léptél előre :P

Én msot próbálok életemben először valamiféle megszorítást végezni magamon (nem vagyok kövér a hatvanat sem ütöm, de sokat híztam és őszintén eltunyultam ez meg is látszik, ugyhogy nem fogyozok csak szeretném formába rázni magam...) hát nekem még ez sem nagyon akar sikerülni:D

Mindenesetre sok szerencsét, és gratulálok hozzá, a legnehezebb lépés elkezdeni :)

2010. jún. 10. 22:48
 15/15 anonim válasza:
Először olyan sportokat próbálj ki ami izületkímélő (pl. pilates) én 1-2 hónap aerobic után nagyon begyulladtak a térdeim alig tudok most is járni!
2010. jún. 19. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!