Utálom hogy húsos vagyok! Mit tegyek?
Nyár elején még 66 kg voltam,aztán sikerült lefogynom 62 kg-ra nyár végére,persze sokszor azért bűnöztem,de futottam is mellette.Most mióta suli van,visszahíztam 2 kg-t.Le akarok fogyni 55 kg-ra,de olyan nehéz.Olyan husis vagyok,és utálom.Suliban reggeltől késő délutánig vagyok,meg tanulás miatt stresszelek,ezért is sokat eszem,mozogni pedig nincs időm,de valamit ki fogok találni.
Nagyon undorítóak a husis lányok?
Egyébként 160 cm vagyok.
18/L
Először tisztáznod kell magadban, hogy egyáltalán akarsz-e fogyni. Ha a férfiak oldaláról nézed a kérdést, ne aggódj, van, aki a teltebb nőket szereti. Viszont a túlsúly nem egészséges. 160 cm magassághoz én olyan 50 kilót mondanék. Persze alkat kérdése is.
Kontrollálnod kell az étkezéseidet. Ehetsz gyakran, akár sokat is, de nem mindegy, hogy mit. Ha nassolnod kell, egyél egy almát, vagy egy sárgarépát. Nem lesz olyan felemelő érzés, mint egy Maxi Balaton szelet, de valamit valamiért.
Mindenképpen szakíts időt mozgásra! Tesiórán mit csináltok, sakkoztok?
Szia!
Én 164 cm vagyok, volt hogy felhíztam 60 kg-ra, szerintem szörnyen néztem ki (amúgy is nőies alkatom van, és hogy meghíztam, kifejezetten "asszonyos" lettem, hatalmas felkar, nagy gyomor, stb) úgy sikerült leadnom, hogy itthon cardioztam 50 percet minden nap (netről töltöttem), húst és zöldségeket ettem, a szénhidrátot és tejtermékeket elhagytam nagyjából, és Szűztea kapszulát szedtem (abból is a Forte-t), ez utóbbi nagyon hasznos. Most 53 kiló vagyok, ezt stabilan tartom, max. néha felcsúszik 1 kg, de az abszolút nem érdekel:D
Kalóriaszámlálás.
Pontosabban inkább szénhidrát- és zsírszámlálás, ez fontosabb, a fehérjét nem kell sajnálni.
Ez a segítségedre lehet!
Fehérlisztes dolgokat mellőzd. Én ez év eleje óta 90%-ban csak teljeskiőrlésű dolgokat eszem, graham v. tk. liszttel főzök (habarások pl), minden tejtermékből, amiből tudok, zsírszegényt veszek, és a cukros dolgokat is hanyagolom, édesítőszert használok mindenbe cukor helyett, és csak light üdítőket iszom (tudom, hogy ebbe majd beleköt vki, hogy sz@r, meg egészségtelen, de nem érdekel, kompromisszumokat kötni kell néha...).
Ha édességet kívánsz, egy víz alapú pálcikás jégkrémben kb 10-12 g szénhidrát van, ez egy nap 1x ha beleszámolod a mennyiségedbe, belefér, vagy a Cerbonának van cukormentes müzliszeletje, én azt szoktam enni:-)
Estére ne egyél már nagyon szénhidrátot, inkább sovány hús/túró (utóbbit ha édesen szereted, akkor vanília (v más) aroma, édesítőszer), vagy zöldséggel...
Reggelire jó a natúr zabpehely tejjel, v tk. kenyér sonkával, sajttal, zöldséggel.
Ebédre a tésztaféléket mellőzd, inkább rizs sovány hússal, salátával, vegyes zöldségköret, stb.
Gyümölcsökből bármi mehet (kivéve szőlő, banán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!