Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítene nekem valaki?

Segítene nekem valaki?

Figyelt kérdés
Sziasztok.15 éves vagyok majdnem 80kg-os 165cm.Tehat tulsulyos.Probaltam mar elkezdeni fogyni de nem volt szendszeres étrendem, és nekem csak azzal menne.Mert nemtudom mit egyek stb.Már vettem ilyen diétás ételeket is de nemigazán tudom mit-mivel lehet enni.Valaki tudna nekem ajánlani valami jó étrendet?(a sportot magamtol is megtudom oldani, csak az etrend nem megy)
2018. márc. 15. 01:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Sok jó étrend van, nem tudhatom, neked mi esik jól. Van róla valami fogalmad, hogy mit szeretsz enni, esetleg mi laktat, mi ad erőt edzéshez...? Ha főznek rád vagy menzán eszel, az is korlátoz...

Milyen diétás ételeket vettél? Ez számomra megfoghatatlan, hisz kismillióféle diéta létezik, bár persze sejtem, hogy sokszor miket neveznek diétás ételnek (a legkülönbözőbb dolgokat, az a helyzet)...

Nem igazán van "diétás étel". Ételek vannak, amik valakinek az étrendjébe passzolnak, illetve neki előnyösek fogyáskor. Még ugyanazon alapdiétánál is eltérő, hogy ki mit eszik, néha annyira, hogy lehet találni két embert, akiknek semmi nem közös az étrendjükben, miközben ugyanazt a diétát követik, de más stílusban.

Konkrétumok, egyéni dolgok nélkül általában a szénhidrátcsökkentést ajánlom, illetve azt, hogy indulj ki a jelenlegi étrendedből s iktasd ki a gyenge pontokat. Azt hiszem, a többségnek nem jó a drasztikus életmódváltás, s akinek bejön, annak is tudnia kell, mit akar, kipróbálni valamit meggyőződés és vonzalom nélkül, az elég rosszul hangzik számomra. Ilyen zsenge korban főleg nem árt az óvatosság. Mozogni fogsz, emellé pár változtatás, lehet, hogy ez elég lesz, legalábbis az elején.

2018. márc. 15. 01:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!