Hogyan fogyhatnék tartósan július-augusztusig?
És hogyan tarthatnám meg a súlyom? nagyon lassan indul be fogyás nálam.. inkább stagnálni szokott. Ha lemegy valamennyi, akkor utána rögtön visszajön... Elég elfoglalt vagyok a suli miatt, de főzni szeretek :) egészségeset persze, szeretem a salátát, a halat.. vega vagyok.
Kérlek segítsetek.. Két esküvőre is megyek most nyáron.. :)
1. válaszoló: [link]
Ebben benne van a vegetarianizmusról sok minden.. érdemes elolvasni. Többek között a halevés és a vegaság..
Én itt csak segítségért jöttem.. Nem kötözködésért. A elkövetkezendőkben csak ilyen válaszokat szeretnék kérni.
Eként van olyan irányzata a vegetarianizmusnak hogy pesca-vegetariánus. De nem kötöszködöm, ez tény jellegű. Én ide segítségért jöttem.
A halnak amúgy te a levelét vagy a gumóját szoktad megenni? :D
Erről most eszembe jutott a Bazi nagy görög lagzi egyik jelenete...
Amúgy komolyra véve a szót: egyél normálisan és sportolj rendszeresen. Olyan nincs, hogy nem fér bele az időbe. A tv előtti tespedést például fel lehet váltani 2-3 naponta mozgással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!