Szerintetek még normális, hogy július elejétől fogyókúrázom és 115 kg-ról 92 kg-ra fogytam?
Egyáltalán nem normális, nagyon csúnya lesz utána a bőröd, mivel a hirtelen nagy fogyásnál nincs ideje visszahúzódni és csak lógni fog.
Vegyél vissza, építs izmot, különben a fogyás utáni állapotod sem lesz vonzóbb, mint a duci.
Életveszélyes a mutatványod. Akár az egészséged is rámehet.
Ne feledd, az ilyen éhezéses fogyásnál akár a lehelleted is büdös lesz, és a potenciád sem az igazi. Tessék lassan fogyni, heti fél kiló...na jó, szerelem esetén egy kiló.
ne feledd, a csajszi lelép, te meg ott állsz bánatosan...na akkor nem szabad zabálni.
Baromira eltúlzod, nem normális.
akármekkora vagy, 80 kiló a normális.
Heti max 1 kg fogyás az, ami egészséges kategóriába sorolható. Ennél nagyobb mértékűnél már fel kell tenni a kérdést, hogy mitől? Szervezetet nagyon megterheli ám
a hirtelen fogyás is!
Ne feledkezz meg a normális étrendről, a tápanyagbevitelről sem...
"Kolompár Achillesz nevű felhasználó válasza:
Másfél hónap alatt 23 kg? Az lehetetlen."
Nem lehetetlen, én is megcsináltam anno, de egyáltalán nem normális. Vegyél vissza a diétából, és kezdj el inkább keményen sportolni, mert nagyon komoly bajod is lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!