Szerinted milyen az alakom? Hány kiló lehetek?
Ez kb a normál testalkat, nem a modellalkat 50 kg-al.
Az más kérdés, hogy az arányok nem a legtökéletesebbek, de 16 éves, ez még változhat, a mellek még nőhetnek.
Egy modell! Neked meg ajánlanék némi olvasást, hogy alakuljon a fogalmazási készséged: nem vékonyítani, hanem karcsúsodni, vagy fogyni...
És nincs mindenkinek modell alkata, ugyanis ez többnyire nem is csak a súlytól függ. Ne legyél lekezelő!
Ez sajnos nem normál testalkat, a testtömegindexe alapján elhízott. Ne felejtsük el, hogy a 18 év alattiakra más értékek vonatkoznak. [link]
Kedves kérdező, ne gondold, hogy rosszat akarok neked. Ha most ilyen az alkatod, akkor szülések után, vagy ülőmunka mellett könnyen lehetsz akár 90-100 kg is, de ezt nyilván nem szeretnéd. Helyes táplálkozással, és életmódváltással ezt megelőzheted. Ne higgy azoknak, akik szerint most jó az alakod. A melled pedig még nőhet, ha máskor nem, majd akkor, ha kisbabád lesz. :)
Utolsó előtti, nem feltétlenül lesz annyi.
74 kg voltam 14 évesen, ami nem most volt, azóta szültem is, és 73 vagyok.
És normál testalkat, mert a BMI 25 alatt van, az, amit linkeltél, az sz*rt sem ér egyébként.
De a BMI sem mindenkinél ugyanúgy van, sokkal több mindentől függ...
Én is jól tippeltem 70 kg-al kb.
...szerintem nemvagy csinos,már ne haragudj meg,nem irigységből mondom.
Én 170 cm vagyok 56 kg-al..és még mindig érzem magamon a fölösleget.
Sportólj és ne vacsorázz,hidd el jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!