Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerinted milyen az alakom?...

Szerinted milyen az alakom? Hány kiló lehetek?

Figyelt kérdés

167 cm vagyok

[link]

2010. jún. 9. 20:23
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
45%

Ez kb a normál testalkat, nem a modellalkat 50 kg-al.

Az más kérdés, hogy az arányok nem a legtökéletesebbek, de 16 éves, ez még változhat, a mellek még nőhetnek.

2010. jún. 14. 14:00
 42/57 A kérdező kommentje:
azok sajna nem akarnak nőni...pedig anyukámnak is meg a nagymamámnak is szép mellei vannak...
2010. jún. 14. 14:22
 43/57 anonim ***** válasza:
27%

Egy modell! Neked meg ajánlanék némi olvasást, hogy alakuljon a fogalmazási készséged: nem vékonyítani, hanem karcsúsodni, vagy fogyni...

És nincs mindenkinek modell alkata, ugyanis ez többnyire nem is csak a súlytól függ. Ne legyél lekezelő!

2010. jún. 14. 14:28
 44/57 anonim ***** válasza:

Ez sajnos nem normál testalkat, a testtömegindexe alapján elhízott. Ne felejtsük el, hogy a 18 év alattiakra más értékek vonatkoznak. [link]

Kedves kérdező, ne gondold, hogy rosszat akarok neked. Ha most ilyen az alkatod, akkor szülések után, vagy ülőmunka mellett könnyen lehetsz akár 90-100 kg is, de ezt nyilván nem szeretnéd. Helyes táplálkozással, és életmódváltással ezt megelőzheted. Ne higgy azoknak, akik szerint most jó az alakod. A melled pedig még nőhet, ha máskor nem, majd akkor, ha kisbabád lesz. :)

2010. jún. 14. 15:59
 45/57 anonim ***** válasza:
Eszerint a kalkulátor szerint a húgom is elhízott. 12 éves, 175 cm magas és 67 kg ő is. Egyáltalán nem kövér, és ezt nem elfogultságból írom. Röplabdázik, fut, és nagyon is csinos. Ezek csak számok.
2010. jún. 14. 18:25
 46/57 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti, nem feltétlenül lesz annyi.

74 kg voltam 14 évesen, ami nem most volt, azóta szültem is, és 73 vagyok.

És normál testalkat, mert a BMI 25 alatt van, az, amit linkeltél, az sz*rt sem ér egyébként.

De a BMI sem mindenkinél ugyanúgy van, sokkal több mindentől függ...

2010. jún. 14. 19:04
 47/57 anonim ***** válasza:
66%

Én is jól tippeltem 70 kg-al kb.

...szerintem nemvagy csinos,már ne haragudj meg,nem irigységből mondom.

Én 170 cm vagyok 56 kg-al..és még mindig érzem magamon a fölösleget.

Sportólj és ne vacsorázz,hidd el jót tesz.

2010. jún. 14. 21:58
 48/57 anonim ***** válasza:
Jó, akkor a 73 kiló szerinted normál testalkat, kedves 77%-os, ezen ne vesszünk össze. Egészségedre. Azért feltennél magadról egy képet, hogy mások is megítélhessék? :)
2010. jún. 15. 06:03
 49/57 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdem érteni, mitől lesznek anorexiásak a tinik. Ennek a lánynak éppen csak van egy kis pocakja, és kikiáltjátok elhízottnak, meg 100 kilóval riogatjátok. Azért ne már...
2010. jún. 15. 11:30
 50/57 anonim ***** válasza:
Az anorexia, és a normál alkat között van némi különbség. Ha a kérdező fogyna úgy 10 kilót, és 59 kg lenne a 167 centijéhez, akkor anorexiás lenne? Na ne már. Nyilván a sport, meg a mozgás is a kárára válik.
2010. jún. 15. 11:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!