Holnap kezdem a diétámat, ti mivel motiváljátok magatokat a mindennapokban, hogy ne adjátok fel? Hogy haladtok?
Engem az elért eredmények,az aprók is motiválnak . Az étkezésben nem nagyon kell motiválni magam,durva,tőlem életidegen diétákat nem tartok ,inkább a mértékletesség híve vagyok . Ezt évek óta tartom,és nem esik nehezemre mert ritkán de megeszem ha valami sz.rt kívánok.
A sportolás más tészta,szeretem azt is ,de lusta egy disznó vagyok , sokszor nincs kedvem elindulni,akkor mindig ráveszem magam,mert tudom,hogy minél többet hagy ki az ember annál nagyobb az esélye,hogy utána hetekig nem mozdul meg ..legalábbis nálam így van :D Meg arra gondolok,hogy közben és utána miylen jól fogom érezni magam ,és már rég elindulhattam volna ha nem lennék ilyen lusta dög . És persze ha már ennyi ideje csinálom,értelme sincs feladni,tudom,hogy borzalmasan érezném magam ha menne a kukába az eddigi munkám és visszatérnék a régi lusta hájas önmagamhoz .
És persze jobban is akarok kinézni ,ez is motivál eléggé.
Van a környezetedben más is, aki diétázik? Mert ha ugen, akkor kössetek vele fogadást, hogy adott idő alatt kinek lesz sikeresebb a fogyása.
Én a tesómmal csináltam ugyanezt, mi pénzben fogadtunk,egyhavi fizetésben, ez az igazán motiváló, hiszen nem akar senki sem egy hónapig úgyszólván ingyen melózni. Mindketten 162 cm magasak vagyunk és amikor elkezdtük a fogadás miatt a diétát és edzest, akkor mindketten 70 kg felett voltunk. Most már 60 kg alatt vagyunk. Mi szeptemberben kezdtük és egy évig csináljuk a fogadást.
Húú 12-es ez durva :D egy havi fizetés azért nem kevés :O Ennyiért én nem ennék egy évig ha kellxd na jó viccelek,de érted,tuti nagyon motivált lennék :D
Sajnos akik diétáznak azok tőlem alacsonyabbak és jóval több rajtuk a felesleg mint rajtam. Nekem nem kell sok zsírt leadni,szóval pont az van,hogy a legnehezebb résznél járok amikor már csak pár kilót kell leadni és nagyon keményen kell edzeni,a formás testért. Ez lesz nekem nehéz,mert egyedül nem merek olyan inenzíven edzeni,mint párban :( a barátnőm akinek mondtam,hogy jöjjön edzeni mindig kitalál valamit,hogy miért nem ..pedig ő is diétázik és ráférne ,de hát ez van :( meg azért nehéz olyat találni aki eljön és hasonlóan intenzíven csinálj és motivál is. Anno a barátommal jártam és hú na vele elképesztő eredményeket értem el,de mióta egyedül vagyok hát alig mozgok a termeben inkább a kardiót csinálom,de a súlyokhoz félek néha odamenni a pasik miatt xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!