Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A tinik gyorsabban fogynak, a...

A tinik gyorsabban fogynak, a gyorsabb anyagcsere miat?

Figyelt kérdés
168 cm vagyok 89 kiló és 15 evés L. 70 kilóra szeretnek lefogyni . Azt hallottam hogy a tiniknek könyebb ha megvonjak maguktól a édességét a rengeteg zsírt. Nyára szeretnek lefogyni .
2018. márc. 9. 13:03
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem 65 kg-ra nyugodtan lemehetsz, 70 még sok.
2018. márc. 9. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet így előre megmondani, nem tudni, te is lefogysz-e 19kg-ot csak attól, hogy elhagyod az édességeket.
2018. márc. 9. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A tinik még növésben vannak, nyúlnak is, valószínűleg neked sem ez a végleges magasságod. Egyébként fogyni sosem könnyű, de minél idősebb vagy, annál nehezebb.
2018. márc. 9. 13:35
 4/6 Pep e ***** válasza:
47%

Hát nekem gyerekkoromban sem volt jó az anyagcserém, mindig irígykedem aki naponta 3-szor tud menni kakálni:D

De így van, ha ezeket megvonod a szervezetedtől, akkor már a siker útjára léptél. A kérdés, hogy majd a zsírból vesztesz-e súlyt vagy a húsból.

2018. márc. 9. 19:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Nincs az az isten, aki miatt én tiniként lemondtam volna a rengeteg zsírról és rengeteg szénhidrátról, az a helyzet... Úgyhogy nemcsak ezen múlik. Mennyire akarod, mennyit tudsz, hogy képes legyél egy jó, laktató étrendet összehozni (én soha nem tudtam éhezni, MUSZÁJ jóllaknom s ahhoz sok étel kell), mennyire képes edzeni...

Az anyagcsere általában gyorsabb tiniként, én is így tudom. Azért eléggé egyéni, nem mindenkinek lassul be különösebben az anyagcseréje, csak mert elmúlik 30 vagy 40.

2018. márc. 9. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha ez így nem is jelenthető ki kategórikusan , akkor is könnyebb fiatalon lefogyni . Hajrá ! Viszont koplalni ilyen korban még sokkal károsabb (mindig az),úgyhogy véletlenül se egyél túl keveset .
2018. márc. 11. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!