A mai 14-17 éves lányok többsége miért soványságmániás? Észrevettétek?
Azt vettem észre az ismerőseim körében is, hogy 42-50 kilós lánykák panaszkodnak, hogy ilyen-olyan kövérek...
Én idősebb vagyok már, de nekem ez fura, mert nekem ennyi idősen eszembe sem jutott a súlyom még (én is 48kg körül voltam).
Lányok ti tényleg ennyire soványságmániások lettetek?
160 cm-hez 42-45 kg?
170 cm-hez 50 kg az "ideál súlyotok"?
tegnap 20:10 nem tom h te hol élsz? egészségeseben????:S te úristen!!!!:S ez nevetséges! majd a fiatal pi.csák egészségesen étkeznek? :S:S atya világ...
tegnap 23:27 teljesen igazad van!!!
tegnap 20:10
"Én ezt egyáltalán nem tapasztaltam még... Miért lennének soványságmániások? Annyi, hogy több a csinos lány, de pont amiatt mert az utobbi években az emberek egészségesebben étkeznek... Nem értem mi a probléma."
Több a csinos lány, aki eleve fiatal és még vékony (ami egy 20 éves lánynál sem nagy ügy)
Több a sovány lány is, aki menőzik és pálcika combokkal járkál (úgy hogy folyton diétázik).
Hol élnek manapság egészségesen az emberek? A 15%? Kb.
A mai tinik cigiznek, piálnak, pizzáznak, csokin és gyorséttermi kajákon élnek....nem egy ilyet ismerek.
Persze van kivétel is.
A soványságmánián azt értem, hogy egy normál vagy karcsú lány, miért fogyózik és miért fikázza le, nézi le a normális termetűeket!
Pl. 160 cm és 50 kiló fogyni akar 42-re mert az a trendi.
vagy 170 cm és 60 kiló de ő 50-re akar fogyni...stb.
Nem úgy értettem, hogy én egy bálna vagyok pl. 80 kiló/150 cm és minek fogyjak mert vagyok soványságmániááás?
A sovány miért akar még soványabb lenni...
köszi a válaszokat mindenkinek.
Tinik véleményére is kíváncsi lennék, hogy náluk a suliban megy a "lenézés"?
10:54-es Magyarországon élek!!!
És bármilyen furcsa igen egészségesebben étkeznek. De igaz az is, hogy sok cigizik stb...
Talán a régi időkben egészségesen éltek? Szalonnán, zsiros kenyéren stb? ne hülyéskedj!!! A másik, manapság inkább több túlsúlyos lány van, na ezek akarnak fogyni!!! Elnézést de ha valaki mint pl a kérdezőnek olyan a társasága, hogy vékony és fogyni akar, az nem jelenti azt, hogy egész magyarországon igy van...
Sok csinos, vékony lányt látni, de nehogy már beleláss a fejébe, hogy ő biztos még fogyózni akar...
Ha én művészeti iskolába járok, művészek vesznek körül, lehet, de ez nem azt jelenti, hogy az egész ország biztos művész!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!