Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A mai 14-17 éves lányok...

A mai 14-17 éves lányok többsége miért soványságmániás? Észrevettétek?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre az ismerőseim körében is, hogy 42-50 kilós lánykák panaszkodnak, hogy ilyen-olyan kövérek...

Én idősebb vagyok már, de nekem ez fura, mert nekem ennyi idősen eszembe sem jutott a súlyom még (én is 48kg körül voltam).

Lányok ti tényleg ennyire soványságmániások lettetek?

160 cm-hez 42-45 kg?

170 cm-hez 50 kg az "ideál súlyotok"?

2010. jún. 9. 17:49
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

tegnap 20:10 nem tom h te hol élsz? egészségeseben????:S te úristen!!!!:S ez nevetséges! majd a fiatal pi.csák egészségesen étkeznek? :S:S atya világ...

tegnap 23:27 teljesen igazad van!!!

2010. jún. 10. 10:54
 32/35 A kérdező kommentje:

tegnap 20:10

"Én ezt egyáltalán nem tapasztaltam még... Miért lennének soványságmániások? Annyi, hogy több a csinos lány, de pont amiatt mert az utobbi években az emberek egészségesebben étkeznek... Nem értem mi a probléma."

Több a csinos lány, aki eleve fiatal és még vékony (ami egy 20 éves lánynál sem nagy ügy)

Több a sovány lány is, aki menőzik és pálcika combokkal járkál (úgy hogy folyton diétázik).

Hol élnek manapság egészségesen az emberek? A 15%? Kb.

A mai tinik cigiznek, piálnak, pizzáznak, csokin és gyorséttermi kajákon élnek....nem egy ilyet ismerek.

Persze van kivétel is.

A soványságmánián azt értem, hogy egy normál vagy karcsú lány, miért fogyózik és miért fikázza le, nézi le a normális termetűeket!

Pl. 160 cm és 50 kiló fogyni akar 42-re mert az a trendi.

vagy 170 cm és 60 kiló de ő 50-re akar fogyni...stb.

Nem úgy értettem, hogy én egy bálna vagyok pl. 80 kiló/150 cm és minek fogyjak mert vagyok soványságmániááás?

A sovány miért akar még soványabb lenni...

köszi a válaszokat mindenkinek.

Tinik véleményére is kíváncsi lennék, hogy náluk a suliban megy a "lenézés"?

2010. jún. 10. 17:50
 33/35 anonim ***** válasza:

10:54-es Magyarországon élek!!!

És bármilyen furcsa igen egészségesebben étkeznek. De igaz az is, hogy sok cigizik stb...

Talán a régi időkben egészségesen éltek? Szalonnán, zsiros kenyéren stb? ne hülyéskedj!!! A másik, manapság inkább több túlsúlyos lány van, na ezek akarnak fogyni!!! Elnézést de ha valaki mint pl a kérdezőnek olyan a társasága, hogy vékony és fogyni akar, az nem jelenti azt, hogy egész magyarországon igy van...

Sok csinos, vékony lányt látni, de nehogy már beleláss a fejébe, hogy ő biztos még fogyózni akar...

Ha én művészeti iskolába járok, művészek vesznek körül, lehet, de ez nem azt jelenti, hogy az egész ország biztos művész!!!

2010. jún. 10. 23:56
 34/35 A kérdező kommentje:
23:56 nem mindenki ugyanolyan, de ez a fiataloknál a trend.
2010. jún. 11. 12:14
 35/35 anonim válasza:
Hát, én 178 centi vagyok és 50 kiló, de nem vagyok soványságmániás és egészségesen eszem de így érzem jól magam...
2011. dec. 15. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!