Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A mai 14-17 éves lányok...

A mai 14-17 éves lányok többsége miért soványságmániás? Észrevettétek?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre az ismerőseim körében is, hogy 42-50 kilós lánykák panaszkodnak, hogy ilyen-olyan kövérek...

Én idősebb vagyok már, de nekem ez fura, mert nekem ennyi idősen eszembe sem jutott a súlyom még (én is 48kg körül voltam).

Lányok ti tényleg ennyire soványságmániások lettetek?

160 cm-hez 42-45 kg?

170 cm-hez 50 kg az "ideál súlyotok"?

2010. jún. 9. 17:49
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
22%
Ezt csak azért írhatjátok mert nektek ratyi az alkatotok, ja és ebből a "soványságmániás" típusból 90% a genetikája miatt ilyen, és nem is baj , ne higyjétek azt hogy a férfinak tetszik egy akkora nő mint egy gorilla
2010. jún. 9. 18:16
 12/35 anonim válasza:
11%
Gondolom a kérdező enyhén túlsúlyos lehet, és irigykedik. Már nem az ókorba élünk, hogy a willendorfi vénusz alkatú nők legyenek ideálok... És igen, inkább legyen sovány, mint kövér. Ugyanis a test a lélek tükre. Szal ha kövér vagy, akkor látszik hogy nincs akaraterőd ahhoz hogy ne tömj magadba minden xart. Kivéve persze annak a 0.5% kövér rétegnek akik betegség miatt olyanok.
2010. jún. 9. 18:17
 13/35 anonim ***** válasza:

Én pl. 170cm magas vagyok kerek 50 kgval és hízókúrázom(felszedtem 2 kgt...egyelőre), véletlen se akarnék lefogyni :/

15L

2010. jún. 9. 18:20
 14/35 anonim ***** válasza:
85%
Pf. na ne már genetika. halálra koplaltatják magukat....
2010. jún. 9. 18:27
 15/35 anonim ***** válasza:
60%
am meg mért kell kövérnek lennie a kérdezönek? ami azt iletti én irtam h "én udoritonak tartom a mai fiatalokat akik ilyenek..." szöveggel, de én sem vok kövér 165/52, ugy h nem kel kövérnek lenni, h undoritonak tartsam, csak kikell nyitni hozzá a szemet...:S
2010. jún. 9. 18:44
 16/35 anonim válasza:

1értelmú h normális pasi nem mászna rá egy zsírgömböcre akibe bele lehet olvadni, mint valami zselébe xD

vékony testalkat, feszes bőr. amúgy ez áll a háttérben, hogy a pasiknak ez jön be, és hát a nők/lányok is f*szra vágynak :D

2010. jún. 9. 18:47
 17/35 A kérdező kommentje:

A két gyíkagyúnak üzenem, hogy normális testalkatú vagyok 1,63 cm és 51 kg.

De trendi 45kilós egy pasi miatt sem lennék...

2010. jún. 9. 19:02
 18/35 A kérdező kommentje:

Az egyik gyík:

"Gondolom a kérdező enyhén túlsúlyos lehet, és irigykedik. Már nem az ókorba élünk, hogy a willendorfi vénusz alkatú nők legyenek ideálok... És igen, inkább legyen sovány, mint kövér. Ugyanis a test a lélek tükre. Szal ha kövér vagy, akkor látszik hogy nincs akaraterőd ahhoz hogy ne tömj magadba minden xart. Kivéve persze annak a 0.5% kövér rétegnek akik betegség miatt olyanok.

Szerinted ez a válasz nem hasznos.

A válasz írója 32%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:1"

Na szóval 163 cm és 51kg.

De 45 kilós trendi csaj nem lennék senki kedvéért. 17 éves korom óta futni járok.

2010. jún. 9. 19:04
 19/35 A kérdező kommentje:

Másik gyíknak:

"Ezt csak azért írhatjátok mert nektek ratyi az alkatotok, ja és ebből a "soványságmániás" típusból 90% a genetikája miatt ilyen, és nem is baj , ne higyjétek azt hogy a férfinak tetszik egy akkora nő mint egy gorilla"

A soványságmániás az azért sovány, mert nem eszik. Nagyrészt.

1. mi leszarjuk, hogy mi tetszik a pasiknak. Mi MAGUNKNAK akarunk tetszeni.

2 ha már a pasik nem szeretik a gorilla alkatú nőt (én sem szeretnék gorilla alkatú pasit!

Sőt egy ideális pasi legyen izmos, kerek fenekű, minimum mint Dávid szobra. Olyannak kellene lennie egy igazi férfinak. Nem ám sörhas.....te férfiszeplősítő puhányka:DDDDD

2010. jún. 9. 19:07
 20/35 anonim válasza:
engem, spec elég sokan megszóltak, hogy vastag a combom és nagy a fenekm... 165cm és 56kg ez ideális volt, de persze rosszul esett, hogy velem kell szívózni.. aztán egyszer csak megnyúltam, de a súlyom maradt az eredeti 173cm-hez. akkor meg én lettem az "álomnő" kategória, mert a többi vékony, magas lánnyal ellentétben nekem vol és van is mellem és fenekem =) akkor nagyon rosszul esett, de mostmár azt mondom, hogy rájöttek, hogy ők voltak hülyék xD
2010. jún. 9. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!