Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A mai 14-17 éves lányok...

A mai 14-17 éves lányok többsége miért soványságmániás? Észrevettétek?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre az ismerőseim körében is, hogy 42-50 kilós lánykák panaszkodnak, hogy ilyen-olyan kövérek...

Én idősebb vagyok már, de nekem ez fura, mert nekem ennyi idősen eszembe sem jutott a súlyom még (én is 48kg körül voltam).

Lányok ti tényleg ennyire soványságmániások lettetek?

160 cm-hez 42-45 kg?

170 cm-hez 50 kg az "ideál súlyotok"?

2010. jún. 9. 17:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

aki nem képes vlkit úgy elfogadni ahogy van, az nem is érdemli meg (ezt a fintorgó srácoknak) amúgy meg, ha én is nagyon fikázni akarnám a pasitársadalmat megtehetném, eddigi barátaim közül egyik sem volt az "ideálom". nekem is van egy eszményképem a tökéletes pasiról DE EGY NAGY BUNKÓ az aki kritizálja azt aki nem olyan. hányingerem van ezektől a mai "raj" csávóktól, meg a gyúrós agynélküli tuskóktól. akkor már inkább ne legyen "ideál" széles váll-keskeny csípő, hanem legyen sörhasa csak normális legyen!

bocsi az offért de sok idióta felidegesít :)

16/L (és mielőtt jönne hogy bálna vagyok) 170cm/56kg (asszem még csak cetecske :D)

2010. jún. 9. 19:44
 22/35 anonim ***** válasza:

A fiúknak ez tetszik. A lányok meg nekik akarnak tetszeni. Egyszer egy osztálykiránduláson hallottam, hogy a fiúk arról beszélnek, hogy mennyire jó csaj lennék, ha lefogynék.

Hozzáteszem, hogy 165 centimhez 55 kiló vagyok, és versenyszerűen sportolok (heti 15 óra kemény edzés), szóval ebből nem sok a zsír.

Ilyenkor elbizonytalanodik az ember, hogy akkor most tényleg túl elnéző magával szemben, és mégsem elég jó?

17/L

2010. jún. 9. 19:59
 23/35 anonim ***** válasza:
77%
A probléma ott van, h még itt is olyan csajok akarnak fogyókúrás tippeket kérni, akiknek arra nem is lenne szükségük és még is oda írják, h őket ez nem érdekli, mert ők le akarnak fogyni! De amitől kiborulok a csaj 13 és már az érdekli, h milyen-e a súlya? megfelelő-e? lehet elvagyok tévedve de 13 évesen az önfeledt gyermeki életet éltem tanultam és le se szartam a súlyomat bőven ráér az még néhány év múlva és tessék itt vagyok 22 évesen és most se nagyon izgat, h mennyi a súlyom nem esem kétségbe ha este 10-kor kell a haveromnál vacsizni vagy, h megengedhetek-e magamnak egy kis piát, mert az de hizlal már mondják a barátnőim! Egyébként szerintem akinek tökéletes a teste itt megjegyezném kinek mi az még az se mondja, h tökéletes, mert a nők általában SOHA nem elégedettek!!!!!!!!!!
2010. jún. 9. 20:02
 24/35 anonim ***** válasza:
a fiúknak lehet ez tetszik, de a férfiak nagy többségének a formás, arányos, kicsit izmos csajok tetszenek, akiken van mit fogni ;) mell és fenék tájon is ;)
2010. jún. 9. 20:07
 25/35 anonim ***** válasza:
Én ezt egyáltalán nem tapasztaltam még... Miért lennének soványságmániások? Annyi, hogy több a csinos lány, de pont amiatt mert az utobbi években az emberek egészségesebben étkeznek... Nem értem mi a probléma.
2010. jún. 9. 20:10
 26/35 anonim ***** válasza:
20:07 igazad van, de sztem a kérdező ezekre a csajokra gondolt....
2010. jún. 9. 20:12
 27/35 anonim ***** válasza:

Ismersz olyan embert aki mondja hogy ilyen keveset eszik vagy olyan keveset? az meg anorexiás... és ismersz anorexiást aki kb így néz ki? [link]

vagy így ? : [link]

2010. jún. 9. 20:37
 28/35 anonim ***** válasza:

Szerintem a média annyiban befolyásolja a dolgot, hogy ugye mindenki azt látja, beépül mint szépségideál, és onnantól kezdve elvárássá növi ki magát - mert igen, ebben a korban amiről szó van, gyakran hangzik el hogy mert dagadt, stb. Sokat rájátszik hogy mituán a fiúk Dukai Reginákon nőttek fel, azt látták mindenhol, nyílván nem tartják olyan szépnek az én hasamat - mert hiába nem vagyok kövér, egyszerűen nem olyan mint az újságokba. Hálistennek én sosem mentem bele ebbe a "ki fogy el előbb" játékba, de van olyan ismerősöm aki hashajtón él. mert állítja hogy attól fogyni fog, hozzáteszem 45 kiló...

én 52 vagyok a magam 167 centijével, és nem elégedetlenkedem. Végképp nem sanyargatom magam két kiló miatt évekig.

2010. jún. 9. 20:47
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem erre van egy összeesküvéselméletem. Bár nyílván kitalálták már előttem is, mivel teljesen evidens: a fogyókúrára épülnek a legnagyobb iparágak! Gondolok itt például gyógyszergyárakra, fitnessz termekre, termékekre, az egyszerű táplálékokra (0%os zsírtartalmú, blabla), kozmetika-bőrfeszesítő ilyenolyan, mindenre van krém, szépségipar- ruhák, és még sorolhatnám. Egyszóval, ibaszott jó üzlet azt sulykolni, hogy légy még vékonyabb, sportolj, így leszel önmagad, zsírpárnák mögül nem is őszinte a mosoly, csak a ropogós kávébarna sima pofáról süthet őszinte vigyor, a tiédről soha, amíg nem vagy vékony, gyere, fogyassz.... és aki beáll a sorba, annak gratulálok. a szenvedéseitektől majd egy izraeli gyógyszergyáros bankszámlája nő és zabálja kétpofára a jobbnál jobb kajákat. vagy egy amerikai fitnessz akárki veszi a harmincadik sportkocsiját. GRATULÁLOK minden soványságmániás embernek! ti csak báránykák vagytok, és a pásztor rohadtul nem az érdeketek akarja, a szakadékba terel. de a ti dolgotok, én szóltam!
2010. jún. 9. 23:27
 30/35 anonim ***** válasza:
Mert a legtöbb családban a TV meg a szennylapok az etalon, hát szegény gyerek mi a fenéből szerezzen példaképet? Az ilyen kislányok egymást piszkálják az iskolában, akit épp utálnak meguk közt, azt lekövérezik, még ha vékonyka is. Szánalmas egy időben élünk, az biztos.
2010. jún. 10. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!