A mai 14-17 éves lányok többsége miért soványságmániás? Észrevettétek?
Azt vettem észre az ismerőseim körében is, hogy 42-50 kilós lánykák panaszkodnak, hogy ilyen-olyan kövérek...
Én idősebb vagyok már, de nekem ez fura, mert nekem ennyi idősen eszembe sem jutott a súlyom még (én is 48kg körül voltam).
Lányok ti tényleg ennyire soványságmániások lettetek?
160 cm-hez 42-45 kg?
170 cm-hez 50 kg az "ideál súlyotok"?
aki nem képes vlkit úgy elfogadni ahogy van, az nem is érdemli meg (ezt a fintorgó srácoknak) amúgy meg, ha én is nagyon fikázni akarnám a pasitársadalmat megtehetném, eddigi barátaim közül egyik sem volt az "ideálom". nekem is van egy eszményképem a tökéletes pasiról DE EGY NAGY BUNKÓ az aki kritizálja azt aki nem olyan. hányingerem van ezektől a mai "raj" csávóktól, meg a gyúrós agynélküli tuskóktól. akkor már inkább ne legyen "ideál" széles váll-keskeny csípő, hanem legyen sörhasa csak normális legyen!
bocsi az offért de sok idióta felidegesít :)
16/L (és mielőtt jönne hogy bálna vagyok) 170cm/56kg (asszem még csak cetecske :D)
A fiúknak ez tetszik. A lányok meg nekik akarnak tetszeni. Egyszer egy osztálykiránduláson hallottam, hogy a fiúk arról beszélnek, hogy mennyire jó csaj lennék, ha lefogynék.
Hozzáteszem, hogy 165 centimhez 55 kiló vagyok, és versenyszerűen sportolok (heti 15 óra kemény edzés), szóval ebből nem sok a zsír.
Ilyenkor elbizonytalanodik az ember, hogy akkor most tényleg túl elnéző magával szemben, és mégsem elég jó?
17/L
Szerintem a média annyiban befolyásolja a dolgot, hogy ugye mindenki azt látja, beépül mint szépségideál, és onnantól kezdve elvárássá növi ki magát - mert igen, ebben a korban amiről szó van, gyakran hangzik el hogy mert dagadt, stb. Sokat rájátszik hogy mituán a fiúk Dukai Reginákon nőttek fel, azt látták mindenhol, nyílván nem tartják olyan szépnek az én hasamat - mert hiába nem vagyok kövér, egyszerűen nem olyan mint az újságokba. Hálistennek én sosem mentem bele ebbe a "ki fogy el előbb" játékba, de van olyan ismerősöm aki hashajtón él. mert állítja hogy attól fogyni fog, hozzáteszem 45 kiló...
én 52 vagyok a magam 167 centijével, és nem elégedetlenkedem. Végképp nem sanyargatom magam két kiló miatt évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!