Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi kalória...

Szerintetek mennyi kalória lehet egy kézműves hamburgerben?

Figyelt kérdés

Nagyon jól megy az odafigyelés a kajákra, viszont a párom haverja elhívott minket, h menjünk el a közeli kézműves hamburgereshez kajálni. Már voltunk itt párszor, de mivel már figyelek a kajára, fogalmam sincs, h mennyi kalóriát tartalmaz, plusz a makrok mennyisége is foglalkoztat :/ Tudom, ennyire pontosan biztosan nem tudjátok megmondani, de hátha tudtok mondani értéket :)

A hamburger kb. ilyen nagy lehet: [link] és van benne marhahús, cheddar sajt, hagyma, saláta, feferóni és minimalis ketchup. A buci nincs így megégetve, hanem szépen meg van pirítva.

Vagy egyek csak ebédet és toljam ki ezt a vacsit? Esetleg 1 órás kardio "enyhítő" körülmény?:)

Köszi a válaszokat.

2018. márc. 7. 09:19
 1/10 A kérdező kommentje:

Elnézést, még sem ekkora, találtam pontos képet a "kis sátánról" :D

[link]

Krumpli nélkül!

2018. márc. 7. 09:21
 2/10 anonim ***** válasza:

Pont egy kézműves hambi miatt tartottam "csalónapot".😊 Reggelire csak 230 kcal-t ettem, tízórai kimaradt, aztán jött a hambi. Uzsi kimaradt. Vacsira 250 kcal.

Fogalmam nincs egész pontosan hány kcal volt, de 600-nál aligha több. Plusz toltam ozzá egy zero colát ès egy almás muffint, hogy teljes legyen a kép. Másfél hónapja nem ettem ilyen jót. 😀

Ennyi kell, majd kispórolod máshol. Egészségedre!

2018. márc. 7. 10:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Aha, köszönöm szépen :D 500 kcal-ra gondoltam én is. Nem mintha lelkiismeret furdalásom lenne miatta, csak a kíváncsiságból tettem fel a kérdést :D Vagy h picit hogy lehetne a nappal kompenzálni :D
2018. márc. 7. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Mekiben szoktam enni Clubhouse-t, a tápérték adatok szerint több, mint 700 kcal. Először ledöbbentem, mert elég soknak tűnik, de ha ügyesen van összeválogatva az aznapi egyéb menü, akkor bele szokott féni.

Ha mégse fér bele, akkor se dől össze bennem a világ, mert természetesen nem mindennap eszek ott, általában kalóriadeficitben vagyok még mindig. :)

2018. márc. 7. 11:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 800 körül simán van. De 500-nál biztosan több. Viszont 1 nap nem számít, edd meg nyugodtan, majd másnaptól folytatod a diétádat.
2018. márc. 7. 11:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A diéta csak akkor működik, ha néha megengedsz magadnak egy kis pihenőt. Ha egyszer egy héten megszalad a kalóriabeviteled, attól még nem fogsz meghízni. A dieta nem az önsanyargatásról kellene, hogy szóljon.
2018. márc. 7. 11:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, amúgy sem lenne lelkiismeret furdalásom tőle, csak szerettem volna tudni, h kb milyen értékei vannak :)) Köszi a válaszokat :)
2018. márc. 7. 13:42
 8/10 anonim ***** válasza:
feferóni?
2018. márc. 7. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
Én is ezen gondolkozom most, de sokéves tapasztalatom alapján bőven 500 felett, enyém kicsit nagyobb volt és csirkés, de 950-re becsülném. Egy kis szaros sajtburger is több mint 300. Térfogatra 3x beleférne és tömény hús és szósz... A tiédet 830 köré tippelem, az enyém 950 kcal.
2020. ápr. 18. 12:33
 10/10 anonim válasza:
Egy rendes embernek való hamburger 950-1000 kalória. Ezek az eldobható, apró sajtburgerek is 300 körül vannak. Egy Burger King és wooper, ami viszonylag nagy, 800/850
2024. febr. 21. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!