Nagyon kövér vagyok a kép alapján? Mennyit kellene fogynom?
2010. jún. 9. 15:44
11/22 anonim válasza:
Az a 3-4 kiló legyen nikább 10.. és sportolj rengeteget,hogy ne egy vézna plöttyedt csaj legyél,hanem szép izmos és formás.
12/22 anonim válasza:
4-5kilót kéne fogynia?
szerintem inkább 15 minimum..
bocsi,csak őszinte vagyok.
13/22 anonim válasza:
Annyira azért nem vészes, de honnan tudjuk kilóra megmondani, ha azt se tudjuk milyen a magasságod és a súlyod?
Am. tudom, hogy nem ezt kérdezted, de nem lett vna 1Xűbb bikinifelsőben v. melltartóban fényképeszkedni?
14/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igen, én is úgy számoltam, hogy 6-7 kilót ha lefogyok az elég lesz! Kicsit kiakadtam ezen a 15 kilón! Nem is tudom... 172 cm és 66 kg vagyok! Ha lefogyok 15 kilót... 51kg??? Én nem anorexiás akarok lenni, köszi!
2010. jún. 9. 19:00
15/22 clint válasza:
nem mindegy az anorexia, vagy csinos....
Nebasz...ál már, hogy 51 kgosan anorexiás lennél...
16/22 anonim válasza:
nem a kilód számít,hanem az hogy,hogy hájas vagy.. 10 kiló simán van rajtad. az más ,hogyha felszedsz még uténa 5 kiló izmot,de 6-7 kiló fogyás után bőven fog még raktad maradni..
17/22 anonim válasza:
Én konkrétan 50 kg vagyok és sztem örülnél, ha igy néznél ki... képzeld van popsim igencsak, és a mellem nagyobb mint neked jóval... ennyire vagyok anorexiás....
18/22 anonim válasza:
Most mit kell bántani? Mindenkinek más az alakja. Van aki 170/50nel királyul néz ki, van aki 160/50-nel is gebe. Ez van, ezt kell szeretni, nem egymást osztogatni. Mindenki nézzen ki úgy, ahogy neki a tükörben tetszik, akárhány kilónál is legyen az.
19/22 clint válasza:
sztem senki nem bántotta, csak kicsit el van tájolva amit az anorexiáról gondol.
Ezzel ő sérti a csinosabb csajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!