Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétával fogyhatnék le...

Milyen diétával fogyhatnék le nyárig 8-10 kilót?

Figyelt kérdés
160 cm és 65 kg vagyok. Van egy 16 hónapos kisfiam. Mikor terhes lettem 55 kg voltam, szülés alatt sokat híztam sajnos. 72 kilóval szültem. Már nagyon zavar, hogy vastagak a combjaim, tokám van, úszógumim. Jó lenne nyárig, ha nem is 55 kilóra, de legalább 60 alatt lenni. Mozognak sajnos nem sokat tudok a kicsi miatt, de ha az időjárás engedi sétálunk, biciklizünk.

2018. márc. 6. 14:00
 1/3 A kérdező kommentje:
*mozogni
2018. márc. 6. 14:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Számold a kalóriákat. A kalkulátor megmondja mennyi energiára van szükséged a fogyáshoz. Meg fog indulni a fogyás, ha kevesebb energiát viszel be, mint amit elégetsz.

Kb annyi idős lehetett a kisfiam, mint most a te gyermeked. Én altatás után oldottam meg a tornát. Fokozatosan, 20 perctől indulva. Tudom, sok a meló pici gyermek mellett, de egy idő után azt fogod érezni, hogy a mozgástól több lesz az energiád. Ne sajnáld magadtól azt az időt.

A fogyás alapvető feltétele a kalória deficit, viszont gondolom formásodni is szeretnél, ahhoz meg kell a mozgás.

2018. márc. 6. 15:22
 3/3 Pep e ***** válasza:
Biciklizésből nem szoktam sokat tekerni max húsz percet, úgy sem ezen múlik, hanem a kaján. Sétából viszont 1 óra alap gyorsított tempóban, nem kell szaladni, csak érezd, hogy kicsit lihegsz. Ez mellé még ajánlott tornázni is, ha délután alszik a pici, otthon gimnasztika kivitelezhető, akár húsz perc is elég:)
2018. márc. 6. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!