Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért jön rám rohamokban az...

Miért jön rám rohamokban az evés? 22/l

Figyelt kérdés

Már lassan több mint egy hete csak falok, és nem tudom miért, ha nem "eszek" akkor meg nagyon sóvárgok még a fejemben is kaja gondolata jár

Előre is köszönöm a válaszokat!

2018. márc. 3. 20:59
 1/5 anonim válasza:
A cigiről jösz le?
2018. márc. 3. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Így látatlanban azért, mert nem eszel rendesen.

A rendesen alatt azt értem, hogy rendszeresen, napi öt alkalommal, odafigyelve arra, hogy minden táplálékcsoportból vigyél be megfelelő mennyiséget.

Lehetnek lelki okai is, ha valami olyanon mész keresztül, ami stresszel például.

2018. márc. 3. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Kevés infó... Előtte rendesen ettél? Történt valami lelki probléma? De gond nélkül is lehet pl. unalomevés...

Jó étrenden, komoly gond nélkül nem kéne ilyesminek lennie, persze alkalomszerűen előfordulhat, hogy evősebb vagy aznap.

2018. márc. 3. 22:28
 4/5 A kérdező kommentje:

A lelki problémára nem is gondoltam, előtte egyébként rendesen étkeztem kb 4 alkalommal naponta.

De most a lelki dolog fogott meg lehet az a baj

2018. márc. 3. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Ciklus elött vagy ?
2018. márc. 5. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!