Hogyan tudnék leadni 10 kilót?
173 centi vagyok és 67 kiló. Szükséges-e a szigorúbb diéta vagy elég a szerényebb módszer kombinálva sok sporttal?
Múlt hétvégén határoztam el magam, hogy nyárra valamit kezdek magammal, mert az sem állapot, hogy egyetem mellett csak este eszem össze-vissza.
A sport nekem futás lenne, mindössze arra van csak időm.
Reggelire meg általában pirítóst szoktam enni sok zöldséggel, zöldteával cukor nélkül, hetente egyszer megengedem magamnak a kávét cukorral tejjel, amikor otthon vagyok, de egyébként a hétköznapokon se kávé se tej sem cukor nem szerepel az étlapomon. Eddig talán meg is lennék tízórait meg az uzsit mindig gyümisalival szoktam megoldani amit reggel elteszek egy dobozba és elmajszolom a két időben, viszont ebédre nem tudom mit kéne, mert ebédidőben vagy órám van, vagy nincs lehetőségem vinni magammal ételt, de gondolom ha veszek valahol egy kis tál levest, az nem is túl sok de mégsem semmi adag.
Kérdésem még talán az lenne, vacsorára mit engedhetek meg magamnak, vagy nagy probléma-e ha egyszer kétszer kihagyom vagy gyümölccsel helyettesítem, mert gyakran érek haza hat után, amikor már alapból nem eszem.
Esetleg ha valami más pro tippetek van várom, nem szeretnék semmi drasztikusat, csak nyárra egészséges étrenddel és mozgással visszahozni a hajdani alakomat.
Köszi :) 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!