Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen probléma lehet abból...

Milyen probléma lehet abból hogy ha meg vonom magamtól?

Figyelt kérdés

Napok óta nem eszek csak napi egyszer főt ételt de ezt sem viszem túlzásba. Nagyon sok vizet iszok napi 3 litert kb. És még reggel iszok egy kávét és éves után is. Lehet valami problémám csak azért kérdezem mert mindenki azt mondja hogy cukorbeteg is lehetek, de azt is csak azért mert hogy fejlődő szervezet.(17 éves vagyok..)

Köszönöm előre is a válaszokat

2018. febr. 27. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hogy amit megeszel hány kalória és hogy neked mennyi a napi kalória igényed.
2018. febr. 27. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Abból lehet bajod, hogy felborítod a gyomor-bél rendszer normális ritmusát, ami az ébrenlét óráiban 2,5-3 óránként fokozott aktivitást mutat és szoros kapcsolatban van a székletürítés ritmusával is.
2018. febr. 27. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Úgy érted, naponta egyszer eszel keveset? Az koplalás és persze, hogy nem jó. Nyilván kismillió esszenciális tápanyagból keveset viszel be.

A napi egy evés sem egészséges mindenkinek, nőknek állítólag veszélyesebb lehet, de erről már olvastam mindenfélét... De akinek jó, annak is nyilván sokat kell ennie akkor, hisz be kell vinnie mindent abban az egy étkezésben. Ez nem mindenkinek könnyű, sőt van, aki 8 órában nem képes eleget enni.

Ha pár napig nem nagyon kívánsz enni, az egy dolog, de tartósan ez nem jó.

2018. febr. 27. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem vagy normális, már bocsánat. Azonnal hagyd abba. Csak tönkreteszed vele magadat. Nem koplalással kell lefogyni, utána a kétszeresét hízod vissza.
2018. febr. 27. 23:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon gondold meg, mibe kezdesz. Én egyszer kíváncsiságból kipróbáltam az alacsony szénhidrátos diétát (2-3 napig!), és egyrészt majd összeestem az éhségtől, hiába ettem a megengedett ételekből akármennyit, másrészt esküszöm, akkor kezdődtek az egészségügyi bajaim, ez után a pár nap után. Nagyon könnyű felborítani az egyensúlyt, aztán meg kapkodhatod magad össze.
2018. febr. 28. 07:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
2018. febr. 28. 08:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Na most ezt fejtsd ki kérlek.

A főtt ételen van a hangsúly vagy az ételen? napi egyszer eszel főtt ételt vagy úgy összesen napi egyszer étkezel?

Nem mindegy

2018. febr. 28. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!