Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak? En ezt nem...

Mit csináljak? En ezt nem birom mar

Figyelt kérdés
14 vagyok (lany) és kb 2 eve elegge önbizalom hiánnyal,kisebbségi komplexussal küzdök vagyis mások szerint! Nyáron le fogytam (alig ettem egy nap egyszeruen annyira ideges voltam h nem ettem és olyan boldoggá tett ereztem h üres a hasam és annyira szerettem) vissza jott a suli és erzem h vissza hiztam, este tornazok de neha megtörok és kitör belolem a sírás mer egyszeruen undorodom magamtól,annyira kövernek annyira rondanak tartom magam. Ossze vissza eszek Mostanaba aztán hatalmas buntudatom lesz es elkezdek bedepizni es ez kb 1 napi szinten van es én ezt mar nem birom😭😭😭leakarok fogyni de akkor a mellem is kisebb lesz és ez zavar😭valakivel volt mar ilyen? Tapasztalat?valami jo tanács? Nagyon megkoszonnem❤És értelmes válaszokat kerek

2017. dec. 6. 21:15
 1/10 anonim válasza:
A melled is kisebb lesz tapasztalatból mondom. De te túl fiatal vagy a drasztikus fogyókurához szerintem. Inkább csak próbálj meg egészségesebben táplálkozni es idövel mire nagy lány leszel le fogysz es csinos leszel. Inkább zöldségeket, csirke mellet, teljes kiörlésű kenyeret, tejet, ioghurtot , gyümölcsöket egyél és az édeségeket ,tésztaféléket, kenyeret, chipszet, és a bolti kajákat hanyagold. Sok sikert 😊
2017. dec. 6. 21:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Sajnos a fogyáshoz nagyon keményen meg kell dolgozni, bizony ennél könnyebb siránkozni.
2017. dec. 6. 22:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Csak nyugi🌸 Hagyj időt magadnak! Ha majd lefogysz, büszke leszel rá. Ha éhes leszel, kortyolgass langyos citromos vizet. Az eltelít😄 Nassolásnak pedig nagyon tudok ajánlani diákcsemegét. Sok sikert!💗
2017. dec. 6. 22:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Amit leírtál magadról, az teljesen normális, mert egyszerűen emberből vagy, az evolúció csodás remeke.

14 évesen még igencsak alakul a tested, ne avatkozz be durván.

Azzal törődj, hogy saccperkábé 1300kcalnál ne egyél többet egyik nap sem..ne legyen csaló nap, meg faló nap, csak az 1300..de az bizosan.

Sajnos ehhez digitális konyhamérleg kell, és digitális személymérleg, valamint baromi nagy türelem. 17 évesen már dögös bombázó leszel, ha nem zabálod agyon magad.

2017. dec. 6. 23:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Az önbizalomhiány, kisebbségi komplexus, görcsös foglalkozás az evéssel, főleg ilyen szinten, már nem tekinthető normálisnak. Neked szerintem nem lefogynod kellene, hanem helyretenni az önképedet. Valószínűleg egy nagyon aranyos, kedves lány vagy, és ezt neked is tudatosítanod kell magadnak. Meg kell szeretned önmagad ahhoz, hogy objektíven meg tudd ítélni a tulajdonságaidat. És ha ezek után is teltnek látod magad, fogyni szeretnél, akkor nekikezdhetsz és könnyebb is lesz, nagyobb lesz az akaraterőd és hatékonyabban tervezel majd.
2017. dec. 7. 10:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Igyan ebben a cipoben jarok. En julius ota 20 kilot fogytam es meg mindig ugyan ugy erzek mint te... En csak kepen latom magam "realisan" (talan) , a tukorben sokkal koverebbnek latom magam mint kepen. Amit egy kepen latok azt meg el sem hiszem. Ugyhogy en nem tudom, hogy hogy nezek ki kulso szemmel, es baromi sz.ar ebben az allando bizonytalansagban elni 15/l (173cm/64kg)
2017. dec. 7. 19:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok ha gondolod irj❤
2017. dec. 7. 19:57
 8/10 anonim ***** válasza:
A lelki dolgokba nem megyek bele, de szükséged lenne egy jó életmódra. Jó étrend, megfelelő mozgás (ami a hangulatodnak is jót tehet). A régi étrendemen én is csak túlenni tudtam, éhes voltam. Aztán váltottam és hirtelen automatikusan fegyelmezettebb lettem és az étkezésem sokkal közelebb áll aktuális igényeimhez. Lehet, hogy sok idő, míg rájössz, milyen étrend való neked, de rengeteget számít, ha megfelelően táplálkozol.
2017. dec. 8. 11:39
 9/10 anonim ***** válasza:

átlagas tini lány.

de atzért egyél normálisan.

2017. dec. 8. 20:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Pont jól nézhetsz ki!
2017. dec. 25. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!