Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez igy milyen egy napra?

Ez igy milyen egy napra?

Figyelt kérdés

Reggeli: 50gramm zabpehely+2 deci tej, csokis feherjevel izesitve

Tizoriai: magasfeherjetartalmu proteinszelet

Ebed: chilis babszeruseg csirkemellel elkeszitve(kukorica,hagyma,bab,zoldsegek,csirkemell csikok)+ burgur

Uzsonna: 60gramm teljes kiorlesu kenyer,sajt,zoldsegekbol szendvics

Uzsonna vacsora kozt egy feherje shake

Vacsorara egy tonhalkonzerv, parolt zoldsegek+1 tonhal.

Mennyisegeket nem irtam, de atszamoltam. nagyjabol 1600-1800 a kaloria.

Ma munkahelyre bicikliztem 2x20 percet, mas mozgast nem tudtam beiktatni.

Hetente 4x edzek egyebkent, de ez lenyegtelen.

68kg vagyok, 24/F

62-63 re kellene nagyjabol majd lemenni. Jo az irany? Tudom a kenyer nem a legjobb,mert konnyu elszallni vele, de meg atallas van nalam a minosegi kajalas fele :Ddd

2018. febr. 26. 19:26
 1/8 A kérdező kommentje:
Vacsoranal a +1 tonhal +1 fott tojas akar lenni
2018. febr. 26. 19:27
 2/8 anonim válasza:
76%
Ez egy jó étrend. Én kihagynám belőle a kukoricát, a sajtot ha nem minőségi.Teljes kiörlésü kenyeret is jó helyröl kell megvenni hogy ne átverés legyen. Heti 3x1 óra kerékpár( szoba kerékpár is) mehetne mellé és biztos az eredmény.
2018. febr. 26. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Faragni itt ott lehet, de amugy nagyon jo😊
2018. febr. 26. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem hangzik rosszul, persze a kalóriamennyiséget majd be kell lőni, a te számaiddal van, akinek már így megvan 1000 kcal deficit s van, akinek közel sem.
2018. febr. 26. 21:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Az étrend jó.

De miért akarsz fogyni? Ráadásul férfi léteedre? Nem bunkóságból kérdezem, csak érdekel.

Ha egy felnőtt férfi ideális testsúlya 62-63kg, akkor max 170cm lehet, ami az átlagnál alacsonyabb. Vagy esetleg irreális célokat tűztél ki magadnak?

2018. febr. 26. 23:07
 6/8 A kérdező kommentje:

Jaaa a legfontosabb adat lemaradt : Dd 164 centi vagyok.

Mindig is sportos voltam, tavalyi evben sikerult 6-7 kilot hiznom. Persze ez nem latszik rajtam, meg izmos maradtam ,de a hasamon,csipomon kicsit erzem a valtozast, es nem tetszik :d

2018. febr. 26. 23:09
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem szuper az étrend. Ha a mennyiségek jók, akkor csak így tovább
2018. febr. 27. 11:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jó, bár a fehérjeszelet összetevőit azért nézd meg jól. a legtöbb cukros szemét (Sajnos:D)

A hal-zöldség tökéletes estére amúgy. Próbáld ki a konzerves makrélát is, az is jó árban van ha a kényelemre mész és nem akarsz húst v. halat sütögetni.

Súlyzós edzést csinálsz? Mert akkor edzés után még mehet valami szénhidrátforrás a fehérje mellé

Amúgy oké az étrend, és nem is kell a "tökéletességre" törekedned ennél jobban, ne menjen az agyadra. Ha ez radikális változás a korábbi étrendedhez képest, akkor könnyedén megindul a fogyás.

2018. febr. 28. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!