Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

3 hete fogyókúrázom, ma viszont elért az influenza és itthon kellett maradnom. Anya is itthon volt, mivel délutános, így délelőtt vele voltam, most meg apával. És az van, hogy túlféltenek, főleg anya és egésznap etetett.

Reggeli: egy zsemle vajjal, 4szelet turista szalámival, piros paprikával, egy nagy csésze citromos tea(cukor is volt benne).

Tízóraira kaptam egy zacskó chipset meg egy marék kekszet.

Ebéd: egy tányér chilis bab egy teljes kiőrlésű kiflivel, desszertnek mogyorós tejcsoki(kb fél táblát megettem:/).

Uzsonnára egy narancs és a táblacsoki másik fele😭.

Vacsorára mindjárt kapom a rántott sajtot savanyúval és nem mondhatom, hogy nem vagyok éhes:(

Volt nálunk az orvos és elvileg egész héten itthon kell lennem és anya pont ezen a héten délutános😕

Mi lesz így, ha egész héten töm, mint egy libát?? Ugyanolyan dagadt leszek, én már sose fogyok le?! 😭😭😭

Segítsetek, mit tehetnék?!

2018. febr. 26. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát,véleményem szerint a tábla csoki nem kellett volna...amúgy nincs baj a napoddal,nem fogsz holnapra hízni fél kg-ot sem.Vacsira inkább egyél joghurtot,zöldséget,tojást,magas hústartalmú sonkát,a rántott sajt nem éppen diétás a liszt+prézli miatt 😀
2018. febr. 26. 17:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Túl sok a liszt és a cukor, de a kalóriák nem érdekelnének, beteg vagy, gyógyulj, ne fogyózz...

Amúgy ilyenek után én is éhes lennék, a saját ételeimmel kevesebb kalóriában is jóllakom...

2018. febr. 26. 18:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Bele se merek keveredni hogy miért nem mondod azt hogy "anya nem kell" vagy "anya légyszi csinálj nekem egy rántottát" vagy esetleg megsütöd magadnak?! az élet hatalmas problémái mi?! Irigyellek tényleg.
2018. febr. 26. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Mégis mennyire vagy "dagadt"?

Valamiért csak azt hisze, hogy egy 12-13 éves divatmajom anorexiás hajlamú lánykával van dolgunk, aki nem is dagadt... Ha a BMI-d 22 alatt vagy, akkor az teljesen normális. De egy 22+-os BMI-s lány, nő tud szebb, egészségesebb lenni, mint egy alaktalan, állandóan diétázó, alakjára nagyon figyelő pálcika...

2018. febr. 26. 20:20
 5/8 A kérdező kommentje:

13/L

142/64

2018. febr. 26. 20:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Hááát.. ez sajnos nem jó. Főleg az egész tábla csoki, a cukros tea ami fölösleges. Számold a kalóriákat, ágyban fekvős napon kevesebbet egyél kicsit de nehogy éhezz betegen nem szabad. Holnap figyelj jobban ez elég egészségtelen. Sok zöldség, gyümi, tojás, csirke, hal, rizs stb.. tényleg van felesleged, szóval egészség mindenek előtt. És ne sírj a mai napon ez már elmúlt lépj tovább és folytasd amit elkezdtél. Anyukádnak pedig mondhatsz nemet is.
2018. febr. 26. 21:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Koszonkm de nem mondhatok, mert ordibal velem😭

Ha azt mondom h rosszuk vagyok hanyingerem van akkor meg kekszet chipaet krumplit zabaltat velem. Most is mar ket szendvics keksz csoki mert h jaj szegeny beteg hagy kapjon csokit hiaba mondom h nem kell mondja dehogynem beteg van tessek enni nincs vita. Mar ott tartok h direkt hanytatom magam 😭

2018. febr. 27. 11:43
 8/8 anonim válasza:
Dobd le a földre és taposd el,ezzel rájönnek,hogy eleg lesz.Vagy menj oda vigyel nekik csokit meg egy kiló kenyeret es mond meg nekik,hogy most azonnal egyek meg.Rogton befogjak a pofajukat.Egyreszt en tisztelem es nem vagyok bunko a aszuleimmel de ha valamit tulzasba visznek ugyanazt ugyangy visszaadom.
2018. márc. 24. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!