Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon sokat ettem ma?

Nagyon sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

Fogyózom, de úgy érzem ma picit elengedtem magam és bűntudatom van. :( A vacsi már nem kellett volna?

Reggeli: 1 pohár zsírszegény natúr joghurt 1tk mézzel, 3 tk zabpehellyel keverve, fél alma

Tízórai: 1 főtt tojás, koktélparadicsom, 1db pufirizs májkrémmel

Ebéd: 1.5 grillezett csirkemell pár krumplival, ubival

Uzsi: 1 banán

Vacsora: 1/2 grill.csirkemell ubival

2018. jan. 25. 19:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Keveset ettél, persze lehet, hogy neked elég, nem számoltam ki, illetve nincs is mindenütt mennyiség.
2018. jan. 25. 19:51
 2/12 anonim válasza:

Nem tudjuk a magasságod, nem tudjuk a korod, nem tudjuk a súlyod, nem tudjuk, miket csináltál ma, nem minden adat pontos, nem tudjuk, mi a célod... így semmit nem tudunk írni, ezt így nem lehet megválaszolni és ennyi alapján te sem fogod tudni, elég-e ez a fogyáshoz.

Én már fogytam 25 kilót, nem csak pofázok.

2018. jan. 25. 20:21
 3/12 anonim válasza:
0%

[link]

A mézet és banánt felejtsd el. A grillcsirkével és uborkával semmi baj nincs, éjfélkor is eheted, kilószámra.

Ha tudok segíteni, kérdezhetsz itt is.

2018. jan. 25. 20:34
 4/12 anonim válasza:

Bocsi, itt = privátban.

Úgy szántam, csak félrenyomtam, nem nézek vissza többször ide, azért írom.

2018. jan. 25. 20:34
 5/12 anonim ***** válasza:
Amugy, mar nem tok mind1? Mar megetted :D
2018. jan. 25. 20:47
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Semmi baj nincs a banánnal, jó étel és kalóriadeficitben azzal is jól fogy. Ugyanez a kis mézre. 1 teáskanál, vazz. Nem mindenki aszkéta és van, akinek ezek fontosak.
2018. jan. 25. 22:38
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Reggel a méz nem kellett volna, csupa cukor, diétába nem való.

Tízórai elég sok, rizsszelet meg májkrém nem kellett volna, zsoros, hízlaló.

Ebédre a krumpli helyett jobb lett volna vmi kevésbé hízlaló, pl párolt zöldség, esetleg egy kevés gabona, de inkább barna rizs vagy hajdina, ezek egészségesebbek.

A banán, főleg uzsonnára nagyon nem jó választás.

A vacsora jó

2018. jan. 25. 23:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Egy rendesebb méretű fél almában több cukor van, mint a mézben, amit evett... S almából sem "hizlal" kevésbé.

A zsír nem hizlal, a kalóriatöbblet hizlal s még inzulinválasza sincs. Az én mai cirka 200g zsírom hizlal kevés mozgás esetén, nem egy pici májkrém egy pufirizsen.

Kérdező, bűntudatod ne legyen, de jó lenne, ha informálódnál, mert itt biztos nem fogsz. S akkor ha tudod, hogy jól csinálod, nem fogsz feleslegesen aggódni. Mégis miért gondolod, hogy ez sok? Ha koplalsz és önsanyargatsz, az még sokkal rosszabb. Fogyáskor is kell enni, akármilyen kicsi is a súlyod s kevés a mozgásod, bár lehetőleg mozogj is.

2018. jan. 25. 23:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Atyaisten milyen okos emberek vannak itt...

"A májkrém zsíros és hizlaló" - Valóban nem túl egészséges étel de amit arra az egy darab nyomorult kis pufiszeletre tett az nagyon maximum 10 g, ami kb. kemény 25 kalória és 2-3 g zsír...

Egy teáskanál méz kb 30 kalória...

Kérdező. Egyáltalán nem sok amit ettél, sőt nagyon kevés.

2018. jan. 26. 07:26
 10/12 TXCowboy ***** válasza:
Röviden összefoglalva az eddigieket: szart ettél és abból is csak keveset. Ha ezt így hosszútávon csinálod nyílván nem az lesz az eredménye, hogy fittness model kinézeted lesz, de ezt gondolom te is érzed.
2018. jan. 26. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!