Szerintetek sokat ettem ma? = (
Reggeli 9 óra körül, 2db tojás, 2 db virsli,+ paprika paradicsom saláta.
Ebéd 2-3 óra körül 4 db kis csirkecomb hagymával( vajjal elkészítve) ,aztán rá 1-2 órával még 2 kisebb comb és egy kis mell + répa,zöldbab,borsó, (ilyen vegyes zöldségek).
És most az előbb ettem még egy két szelet csirkemellett ,de rám jött a vágy és megettem egy 86 kalória értékű csokis kekszet :( és most annyira bűntudatom van, elrontottam ezzel az egész napomat ? :(
1 hete kezdtem az életmódváltást, már le is ment olyan 2-3 kg. A hasamon is látszik , de most nagyon nagy bűntudatom van, szerintetek kihányjam?
17/f
Miért baj az a csöpp cukor? De ha az, ne edd meg máskor. De túlpörögsz, nem ettél rosszul (jó, a virslik többnyire ipari hulladékok, de azért ez nem egy rossz nap). Normálisabb húsok (ha házi lenne, akkor azt mondanám, egészen kiváló), nem ilyen szeletke felvágottak. A tojás is remek, tápanyagdús étek, zöldséget is ettél zsír is, mi ezzel a gond? Igen, egy keksz, nagy dolog. Nem, nem az.
Kihányni, na az butaság lenne és egészségtelen is.
De nem szeretnék külön cukrot bevinni, elég az amit a normális kajákból beviszek.
Egyébként van rálátásom a dolgokhoz, régebben edzettem, tudom mit szabad enni meg mit nem. Szénhidrátot direkt nem viszek be mert,ha azt elhagyom meg a cukrot úgy lehet a legjobban fogyni. Zsírt tudtommal szabad enni,mivel abból alapból nem tudok bevinni úgyse annyit hogy hízzak,és a telítetlen zsírok a legjobbak.
Direkt próbálok bevinné minél több állati eredetű fehérjét. Egyébként én csináltam a csirkecombot #1es :D Mindig én készítem el a húsokat, csak most vettünk a boltba egy elkészített grillcsirkét és abból ettem +ba a 2 combot + a melléből 1-2 szeletet vágtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!