Mit tanácsoltok, ebből a hasból hogy csináljak szépet? (KÉP LENT)
19 éves lány vagyok. a barátnőmék hívtak strandra, abban se vagyok biztos, hogy ilyen hassal el merjek e menni velük. nincs önbizalmam, de nincs is mire. a tanácsokat köszönöm szépen!
Szerintem nem gáz, de ha tényleg nagyon zavar, akkor felülés. De remélem tud valaki hasznosabb választ mondani.
Meg gondolom a képen épp fogod a felsődet, hogy ne csússzon le, emiatt máshogy is néz ki a hasad. Szerintem jól néz ki. Szerintem.
Szia!
Mikor mennétek?
Szerintem egyébként nincs vele nagy probléma! Nekem is hasonló a hasam, de mikor strandra megyek, és nálam 5X akkora nők vannak bikiniben, akik mit sem zavartatva süttetik magukat a napon, akkor úgy érzem, jó nő vagyok mellettük.
Ha a vízben vagy, meg úgysem látszik. ;)
Viszont, ha nem most mentek, akkor még ráérsz formálódni, fogyni egy picit, amit min. 30 perc futással és hasformáló gyakorlatokkal érhetsz el.
most fogd fel ugy, hogy kit érdekel milyen, amikor dolgozol rajta és nyár végére nagyon szép lapos lesz...
Én amugy férfi vagyok, most nekem is nagy, holnap kezdem a szálkásitást, én is ezzel nyugtatom magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!