Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hasizom gyakorlat a laposabb...

Hasizom gyakorlat a laposabb hasert?

Figyelt kérdés
azt szeretnem kerdezni h fogyokura uan (-8kg/6honap) jo a hasizom gyakorlat ahhoz h laposabb legyen a hasam? mar inkabb csak egy kisebb "logo" bor maradt,ezt szeretnem eltuntetni
2018. febr. 19. 12:58
 1/9 A kérdező kommentje:
vagy ti milyen gyakorlatokat ajanlottok?
2018. febr. 19. 12:59
 2/9 anonim ***** válasza:
34%
Hasizom gyakorlatoktól nem lesz laposabb hasad. Kalória deficitet kell elérned.
2018. febr. 19. 13:23
 3/9 A kérdező kommentje:
de a logo bort mar nem tudom fogyokuraval eltuntetni
2018. febr. 19. 13:25
 4/9 A kérdező kommentje:
azt szeretnem elerni,ha egy kicsit feszesebb lenne a borom
2018. febr. 19. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy a lógó bőr visszamegy-e tőlük, mindenesetre a hasizom erősítése nem rossz ötlet. Ott van a klasszikus hasprés, de egy rendes súllyal végzett guggolás is edzi a hasizmot, persze az inkább lábra megy, de úgyis mindenre kell edzeni... Én mostanában plank gyakorlatokat nyomok, az is átkozottul jó hasizomra, én pár másodpercet bírok, szóval igencsak időhatékony...
2018. febr. 19. 14:25
 6/9 A kérdező kommentje:
a plankot en is probaltam,eddig 10 masodperig jutottam el,nagy ritkan elerem a 15ot,de akkor mar remeg minden izmom :)))
2018. febr. 19. 15:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Másodperc?? Ti milyen plankinget csináltok??

Én minimum 3-5percig bírom...

2018. febr. 19. 15:53
 8/9 A kérdező kommentje:
en csak most kezdtem kb 1 hete,sajnos nagyobb fizikai munkat nem vegezhetek mert par eve szivmutetem volt...azert gondoltam a hasizom gyakorlatokra,mert pl futni nem tudok tobbet mint 5 perc es nem is szabad
2018. febr. 20. 15:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Rossz hirem van: megfelelo intenziv edzes nelkul nem lesz lapos a hasad. Tudod milyen nehez azt elerni? Amit "logo bor"-nek hiszel, ott meg van zsir, es az utolso reteget nem lehet napi 10 masodperc plankkel ledolgozni. En napi 45 percet edzek intenziven, es meg igy is honapok kellenek hozza...
2018. febr. 20. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!