Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek váltbe a reg enor?

Hencz Mimi kérdése:

Kinek váltbe a reg enor?

Figyelt kérdés

2018. febr. 19. 09:44
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Hanyagold ezeket a reklámozott szarokat és inkább váltsd életmódot. Figyelj oda a táplálkozásra, egyél egészségesen, mellőzd a sütiket, cukrokat, sportolj, és magadtól is lefogsz fogyni. Ezeket a humbuk csodaszereket pedig felejtsd el.
2018. febr. 19. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:

1! nem ez volt a kérdés, ha nem tudod miről van szó, görgess tovább. egy igen neves orvos találmánya, magyar orvos. nem amolyan "csodaszer" ami semmit nem ér.

sok betegségre (gyerek, öreg) is alkalmas.

Kérdező.

Igen én ittam, írj ha gondolod.

2018. febr. 19. 22:40
 3/5 anonim válasza:
A Regenor nagyon hatásos méregtelenítő szer, rengeteg egészségügyi panaszt orvosolhat, mely azért személyfüggő..(asztma, magas vérnyomás, cukorbetegség) A fogyás csak az egyik kellemes mellékhatása. Sok ismerősöm és én magam is szedem, eredménnyel ! Nem koplalok és mégis fogyok!
2018. febr. 20. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem orvos, hanem természetgyógyász. A lényegen nem változtat.

A regenor jó tud lenni, ha illik hozzád alkatilag (=szereted a magyaros, zsíros kajákat; nem vagy erősen gyümölcsfüggő; jól bírod a csalónap nélküli, zérótoleranciás diétákat).

Nem csodaszer és nem írja át azt az alapszabályt, hogy tartós eredményhez életmódváltás kell.

De jó kezdőlökés, kiindulási alap lehet; adhat egy életre szóló irányt.

Megfoghatóbb, ezért szerintem (illetve számomra) betarthatóbb szabályai, intelmei vannak, mint a homályos és megfoghatatlan "kerüld/mellőzd/minimalizáld az ilyen és ilyen ételeket", meg a kedvencem a "kerülj kalóriadeficitbe".

Röviden és konkrétan: én többször próbáltam lefogyni az itt többnyire fetisizált, hagyományos módon, egyszer se sikerült. A regenor-ral rögtön.

De kitartás, akaraterő, lemondás ehhez is kell.

2018. febr. 20. 12:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is használtam fél évig, tényleg látványos volt a fogyás, mert 20 kilót fogytam. Azóta undorom van a zsíros ételektől, kolbásztól, stb.

Ez számomra egy átverés volt, mert a duplája jött vissza, amit azóta más módszerrel sikerült leadnom.

A reg-enor nélkül is fogysz, ha betartod azokat a szabályokat. Ezt én is megtapasztaltam.

2018. ápr. 11. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!