Reg-enor vélemények, tapasztalatok?
Ad 1 terméket amiért pénzt adhatsz...
Ad mellé egy hatásos diétát amitől fogysz, de ma mar bárhol megkapod ingyen szálkásító étrend címszóval...
Ha elég hülye vagy hozzá, akkor megveszed, fogyasztod a placebót, betartod mellé a szigorú étrendet, csodák csodájára lefogysz, aztán csinálod az ingyen marketinget a hatástalan szarhoz, mert te csodamód lefogytál a regfostól...
Én használtam a reg-enort, sikerült is 4 hónap alatt leadnom 20 kg-ot.
Sajnos ezt nem sikerült tartanom, mert rögtön visszaszedtem 30 kg-ot, és megundorodtam a zsírtól, a kolbásztól, disznósajttól és társaitól. Nagyon egyoldalú a táplálkozás, amit tartani kell. Ezt a reg-enor nélkül is meg lehetne tenni, de hiányzik sokféle gyümölcs és egyéb, amire a szervezetnek szüksége van.
Én mint volt fogyasztó, akkor követtem el nagy hibát, amikor elkezdtem használni.
Ráadásul a forgalmazók kizárólag a pénzre mentek, ami MLM rendszerben történik, és kérdéssel sem lehetett őket megkeresni, mert érdekes hetekig nem értek rá válaszolni.
Véleményem szerint egy nagy átverés ez a termék.
"Összetevők: tejsavó (99%) "
Átverés - a rosszabbik fajtából. Javarészt naiv mamókákkal elhitetik, hogy a regenor egy csodálatos ital ami fogyást eredményez. Közben a regenor szimpla tejsavó (lásd: összetevők), amihez bárki hozzájuthat ~100Ft/l áron, de teljesen felesleges mert nem ez, hanem a mellé kiírt szigorú cukormentes diéta eredményezheti a fogyást...
A lényeg, hogy a filléres tejsavót így mlm rendszerben árulva sok ezerért tudják eladni, regenor néven. Tiszta haszon, csak nem a fogyasztónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!